MYTH
The Legendary Warriors

MAG - Massive Action Game

rated by 0 users
This post has 24 Replies | 4 Followers

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 102
Photon Posted: st, VII 16 2008 8:17
vyzera to ze prvy regulerny nastupca PS je konecne vo vyvoji a uz aj v prezentovatelnej forme http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28432&r=top

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

No nie je to uplne PS, ale 256 je stale viac ako 64. Akurat ma desi ta poznamka na konci - PS3.

Top 10 Contributor
Posts 1 088
bezi replied on ne, VII 20 2008 11:43

Az ns to PS3 to nevyzera zle...

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 102

jj len kupovat sa mi kvoli tomu konzolu nebude chciet snad bude aj PC verzia

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 50 Contributor
Male
Posts 86

To se mi velice líbí .... docela se na to těším :)

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

wIng:
No nie je to uplne PS, ale 256 je stale viac ako 64. Akurat ma desi ta poznamka na konci - PS3.

Nuz, uz ma to nedesi... PS3 a FragFx v2 to riesia...

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

http://www.youtube.com/watch?v=A3mWYg4psR8

E3 2009 gameplay. Pekne od nich ze spominaju Planetside...

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Release date: 29.1.2010

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Uz mi to ide z anglickaaaaaa. Co bohuzial znamena, ze to budem mat tak v polke buduceho tyzdna...

Top 50 Contributor
Male
Posts 174

Super, gratuluju, napjate cekam na prvni i druhe dojmy .

MAG by muselo ale byt hodne dobre, abych nakonec zahodil mys s klavesnici do kouta.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Preco by si mal zachadzovat mys a klavesnicu do kuta?

Po prve, PS3 nema klavesnicu Stick out tongue

A po druhe, mam toto: http://www.youtube.com/watch?v=LC0PDdO6_7I

Som sice lavak a ono je to designovane pre pravakov, ale nie je to taka tragedia a v kohode sa na to da zvyknut (troska je handicap, kedze krizik, kruzok, stvorcek, trojuholnik buttoniky nie su na palci).

Naviac analogovy knipel na pohyb je o dost lepsi ako klavesnica.

Top 50 Contributor
Male
Posts 174

Myslel jsem to obrazne samozrejme, problem mam spis s investici do PS3, poradne TV, ovladacu, hry atd.

Co se tyce ovladace cituju jeden z prispevku pod tebou postnutym videem.

"...my dear friends dont buy it its a laggy shit i bought one but it lags so bad i switched on to my controller back..."

Ale stejne me ta hra zajima i kdybych ji nakonec nehral - jsem zvedavy zda se v SOE dokazali poucit z krizoveho vyvoje. Navic porad je tu moznost prodat jedno PC, neco priplatit a koupit konzoli.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

SOE s tym nic nema... nastastie. Ma to nastarosti SCE a nie som si isty, ale mam pocit ze SCE je aj tak iba publisher. Developer je Zipper Interactive, ktori sa zjavne na PS3 preslavili hrou SOCOM - co je zhodou okolnosti nejaka ala Battlefield / Modern Warfare hra.

Co sa tyka Split Fishu, ten co to pisal si asi nevsimol, ze to ma naboku nastavenie senzitivity. Isiel som s tym Killzone 2, Fallout 3, Uncharted 1 a 2 a nic lepsieho som si nemohol zelat. S normalnym kontrolerom by som PS3ku rozbil po hodine.

Suhlasim vsak, ze kupovat konzolu koli jednej hre je dost neefektivne.

P.S. SOE zacalo o PlanetSide 2 rozpravat v obdobi mierne po E3 2009, kde sa MAG dockal neskutocneho zaujmu a vsetci su z toho nardzani ako opice. To si myslim sposobilo, ze SOE si uvedomila, ze masivne FPS ma svoje zazemnie.

Edit: SCE = Sony Computer Entertaiment co je evidentne ina divizia ako SOE.

Top 50 Contributor
Male
Posts 174

Aha, nevim proc a kde jsem ziskal utkvely dojem, ze MAG vyviji a provozuje SOE...

Page 1 of 2 (25 items) 1 2 Next > | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi