tak a je to tu , uz je na svete aj ukazka z hry + uvodne intro link
Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO : Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea
Vypada lip jak 2. a titan quest
konecne som sa dostal k tomu aby som si pozrel videa...
no... vyzera to ako mierne vylepseny warcraft 3 engine s tematikou diablo... uvidime ako to bude ako celok...
ale hlavne aby to bolo hratelne aj keby to mala byt plosinovka...
co takto dat si niekedy taku retro online party Diablo II ? moja LIghtning Sorcererka na 90+ uroni (ziadne cheaty ale poctivy leveling) by sa este niekde mala dat najst...
bezimortis ante revivisco
nooo neviem co sa tam deje ale nevyzera to dobre...
Blizzard is now recruiting a new Art Director for Diablo III, because the current one (Brian Morrisroe) is about to quit the company.
tato gameska odlúči vela....vela ludi od MMO (WoW, AoC, Lotro)...tym som si isty :)
jj kult diabla je hodne silny , skoda len ze v III nebude moj oblubeny necromant
neboj sa....podla blizzu sice necroš nebude teraz..ale v datadisku by mala prist ešte jedna "stara" postava...predpokladam ze to bude nekro :)
podľa nich ma byť jedina postava kt. bude z D2 barbar..ostatne by chceli spraviť relativne "nove".
no uvdiime
Ked nebudem mat sorcererku tak nech si to nechaju...
tak...soso určite bude...možno..len v trošku inej podobe ale tak jo..vela ludi by chcelo vydiet soso :) frozen orb, blizzard, static field a podobne :)
treba si fakt počkať .. o par dni sa mame dozvediet zase viac z lipska či kde to maju prist
Dufam ze to neposeru ako vo WoWku a nevynechaju moju oblubenu Air resp. Lightning specializaciu...
NEKRO!Sakra to je tak stary thread ze uz i nekromancer ma problemy s jeho ozivenim :)
Sleduje to jeste po te dobe nekdo? Co z toho delaji za zrudnost? Kompletni likvidace vyvoje postavy. Zadny rozdelovani bodu do statu (automatika), zadny rozdelovani skill pointu (aktivnich i pasivnich) - vsichni proste umi vsechno. Kde je nejaky odliseni, kde je tvorba vlastnich buildu? Vsechny postavy jsou uplne stejny jak pres kopirak. Ani se nedivim ze primo ve hre chcou mit podporu pro prodej postav mezi hraci za realny penize, protoze postava vlastne uz vubec nic neznamena (ze stejnyho duvodu ale nevim kdo by to koupil). Jediny rozdil mezi postavami bude v equipu.btw hezky otocili z "vsechny veci jsou nase a obchodovani je zakazano", kdy se to snazili zamezit, na "prodavejte si mezi sebou veci za prachy jak chcete, hlavne nam za to platte" a pridali do hry aukci na obchodvani za prachy. No aspon si nekdo vydela na tech blaznech beze strachu ze scamu.
Celou dobu sem se tesil ale tyhle posledni "zjednoduseni"/znemozneni prizpusobeni si postavy me celkem odrazujou.
no vidim to tak ze si stiahnem piratsky trial , otestujem a uvidim ci to kupim , zatial som z toho slusne povedane na pochybach.
S tim to bude asi horsi, protoze nebude vubec ofline verze. Co sem pochopil tak i pri singlu budou data generovana na serveru (napr loot - aby zamezili cheatovani a duplikovani), takze udelat "trial" jim asi chvili potrva.