MYTH
The Legendary Warriors

2142 event :)

rated by 0 users
This post has 24 Replies | 3 Followers

Top 10 Contributor
Posts 1 088
bezi Posted: ut, IV 29 2008 8:29

co takto si niekedy jeden vecer opat skusit zahrat BF2142 ?

nech si pripomenieme preco je PSko take skvele Hmm

ak bude zaujem tak mozeme spravit poll s niekolkymi datumammi a zahlsujeme kedy to bude...

Terminy

Hlasujte ktory termin vam vyhovuje najviac

• 14.5. streda (40%)
  • 16.5. piatok (60%)
  • 17.5. sobota (0%)
  • 19.5. pondelok (0%)
  • Total Votes: 5
  • Voting Ended: 26. 5. 2008

bezi
mortis ante revivisco

Top 25 Contributor
Posts 315

Jsem pro. Na kompu ho stále mám nainstalované. Někdy hraju. Jen jsem si nikdy nekoupil ten datadisk.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Ked niekde v tom svojom bordeli najdem disk, tak sa s radostou pridam.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 102

dneska to mam za ulohu tichoslapkovi rozbehat (to zas bude porod)

ps: nedame radsej original ? Smile

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Mate niekto link na 1.4 patch? Ta idiotska hra povie, ze je available cez EALink, akurat ten kram nic take netvrdi...

EDIT: http://largedownloads.ea.com/pub/patches/BF2142/1.40/BF2142_Update_1.40.exe

No-CD crack: http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_battlefield_2142.shtml#Battlefield%202142%20v1.4%20[MULTI15]%20No-DVD/Fixed%20EXE

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

P.S. Pouzitim toho cracku riskujete, ze vas EA odhali a banne z EA serverov. Co presne to znamena, nemam tucha.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 102
klasika s so stahovanim patchov a ich instalovanim sa trapim aj ja :/ tym originalom som myslel planetside nie crack :-)

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Original musis platit. Ono zasa BFko nie je az take hrozne, len na to musis mat partu ludi, sam sa mozes akurat tak strcit. No a plus trocha aj komputer, lebo Titan mode je strasny zrut CPU.

Top 50 Contributor
Male
Posts 86

bezi:

co takto si niekedy jeden vecer opat skusit zahrat BF2142 ?

nech si pripomenieme preco je PSko take skvele Hmm

ak bude zaujem tak mozeme spravit poll s niekolkymi datumammi a zahlsujeme kedy to bude...

Jasně proč né, dejte nějaké termíny, at se domluvíme :) 

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Vcera som sa prihlasil, ale po tom ako som zvolil postavu a clan tag ma to posielalo do kelu, ze unable to connect to EA master server, tak neviem ci ma uz v EA odhalili (zjavne som mal no-cd crack na 1.25), alebo to mali zasa dole, alebo mam problem s firewallom.

Top 25 Contributor
Posts 315

Mě taky nešel patch na 1.40 stáhnout, takže jsem ho nakonec někde vygooglil nebo možná našel na torrentu. Ten jejich EAlink ať si strčej kam slunce nesvítí.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

To je prave ten problem.... oni nahradili EALink EAStorom a ten zjavne uz nevie tahat patche, ako EALink robil. Kuda vy idiote...

Top 10 Contributor
Posts 1 088

a kolko som sa ja nahladal na EAStore ako stiahnut Norther Strike...

stale mi to ponukalo kupit a zaplatit a nakoniec som vygooglil kde stiahnut len ten download manager a nainstaloval a potom to uz islo stiahnut...

nedefinoval by som to kuda vy idote... ale kuda vy posli... v corty....

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Mam to rozbehane. Vcera som dal dva-tri boje. Este ze dostavam away bonus...Big Smile

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Mam to rozbehane. Vcera som dal dva-tri boje. Este ze dostavam away bonus...Big Smile

Page 1 of 2 (25 items) 1 2 Next > | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi