co takto si niekedy jeden vecer opat skusit zahrat BF2142 ?
nech si pripomenieme preco je PSko take skvele
ak bude zaujem tak mozeme spravit poll s niekolkymi datumammi a zahlsujeme kedy to bude...
Hlasujte ktory termin vam vyhovuje najviac
bezimortis ante revivisco
Jsem pro. Na kompu ho stále mám nainstalované. Někdy hraju. Jen jsem si nikdy nekoupil ten datadisk.
Ked niekde v tom svojom bordeli najdem disk, tak sa s radostou pridam.
dneska to mam za ulohu tichoslapkovi rozbehat (to zas bude porod)
ps: nedame radsej original ?
Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO : Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea
Mate niekto link na 1.4 patch? Ta idiotska hra povie, ze je available cez EALink, akurat ten kram nic take netvrdi...
EDIT: http://largedownloads.ea.com/pub/patches/BF2142/1.40/BF2142_Update_1.40.exe
No-CD crack: http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_battlefield_2142.shtml#Battlefield%202142%20v1.4%20[MULTI15]%20No-DVD/Fixed%20EXE
P.S. Pouzitim toho cracku riskujete, ze vas EA odhali a banne z EA serverov. Co presne to znamena, nemam tucha.
Original musis platit. Ono zasa BFko nie je az take hrozne, len na to musis mat partu ludi, sam sa mozes akurat tak strcit. No a plus trocha aj komputer, lebo Titan mode je strasny zrut CPU.
bezi:co takto si niekedy jeden vecer opat skusit zahrat BF2142 ? nech si pripomenieme preco je PSko take skvele ak bude zaujem tak mozeme spravit poll s niekolkymi datumammi a zahlsujeme kedy to bude...
Jasně proč né, dejte nějaké termíny, at se domluvíme :)
Vcera som sa prihlasil, ale po tom ako som zvolil postavu a clan tag ma to posielalo do kelu, ze unable to connect to EA master server, tak neviem ci ma uz v EA odhalili (zjavne som mal no-cd crack na 1.25), alebo to mali zasa dole, alebo mam problem s firewallom.
Mě taky nešel patch na 1.40 stáhnout, takže jsem ho nakonec někde vygooglil nebo možná našel na torrentu. Ten jejich EAlink ať si strčej kam slunce nesvítí.
To je prave ten problem.... oni nahradili EALink EAStorom a ten zjavne uz nevie tahat patche, ako EALink robil. Kuda vy idiote...
a kolko som sa ja nahladal na EAStore ako stiahnut Norther Strike...
stale mi to ponukalo kupit a zaplatit a nakoniec som vygooglil kde stiahnut len ten download manager a nainstaloval a potom to uz islo stiahnut...
nedefinoval by som to kuda vy idote... ale kuda vy posli... v corty....
Mam to rozbehane. Vcera som dal dva-tri boje. Este ze dostavam away bonus...