MYTH
The Legendary Warriors

Battlefield Heroes

This post has 30 Replies | 6 Followers

Top 25 Contributor
Posts 315
Hermanek Posted: po, III 3 2008 11:16

V létě by měla vyjít FPS onlinovka Battlefield Heroes. http://www.battlefield-heroes.com/

Jednoduchá komixová grafika, dost podobná Team Fortress, zbraně vypadají na druhou světovou, i když podle mapy jsme zřejmě součástí Rakouska-Uherska. Big Smile

Dobrý zpráva je, že to bude zdarma. Prý spustitelné přímo z webu. Hlavním úkolem má být zábava. Snad se zadaří. Smile

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Heh, ked vidim tu kombinaciu EA + DICE, tak mam tak trocha obavy z cheaterov...

Top 25 Contributor
Posts 182
TF2 je super, takze pokud tam budou navic letadla/tanky atd. tak to urcite zkusim Big Smile.
Top 50 Contributor
Male
Posts 86

Jako to video mě naprosto uchvátilo ! Yes

Docela se těším až to vyjde, rozhodně mě to  zaujalo .... a to video ... heheprostě sem si ho musel 5x pustit, tak mě dostalo :) 

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100
video sa podarilo :) , som zvedavy ako dopadne hra samotna

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Posts 1 086
Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100

kluc uz mam 2 tyzdne len so msa nejak nedostal k tomu to vyskusat

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Takze moja prva postava je Royal Soldier s menom Kremnican.

Hral som to iba cca 10 minut ale zda sa to byt celkom funny

Top 50 Contributor
Male
Posts 174

Royal Soldier Vykostitel, nekdo s opravnenim by mohl zalozit mistnost na TS

Top 10 Contributor
Posts 1 086

vykostitel:

Royal Soldier Vykostitel, nekdo s opravnenim by mohl zalozit mistnost na TS

pouzi Craete Subchannel - docasny neregistrovany kanal moze spravit kazdy, registrovany spravim len co si na to doma spomeniem...

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100

royal soldier - PhotonTrooper

, zda sa mi to alebo nacionali stale vyhravaju Big Smile

update uz sa umiestnujem na top miestach hracov ale staaale prehravame Big SmileSurprise

Top 25 Contributor
Posts 315

Royal soldier - Hermanek1

Pořád ne. Musíš se víc snažit. Big Smile

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Som bol od utorka mimo, takze netusim, ako je to s guildami / outfitmi / akokolvek sa to vola?

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100

hmm je tam vobec sposob ako kontaktovat kamarata inak nez olovom na bojisku ? nech pozeram tak pozeram zatial to tam nikde nevidim

Page 1 of 3 (31 items) 1 2 3 Next > | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi