Ahoj, kedze som sa zase na cas vratil do hry a moje gro hrania nie je honba za top vybavou ale sprtanie sa v stredozemi, tak ako prve obnovujem forum o byvani. Je to to iste forum, ktore tu uz bolo, akurat som ho cele zeditoval. Chcem tu vytvorit prehladny zoznam ludi nasho kinshipu, ktori maju domy a tiez kde. Kazdy vieme, ze housing v Lotre nie je uplne dotianuty a ze ma obrovske rezervy, takze nie je az tak zaujimavy ako zaujimavy by mohol byt. To vsak nevadi a budeme vsetci dufat, ze to vyvojari hry nejako v buducnosti napravia a budu pocuvat aj hracov a ich poziadavky.
MYTH Kinship House - Bronning - 5 Long StreetBrita - Atlin - 4 Long StreetStormhawk - Restoke - 2 Broadford StreetUlvirdir - Flitton - 4 Chestnut StreetPaorin - Flitton - 2 High RoadKillierka - Brougham - 6 Long StreetBellethe - Farcombe - 2 Long StreetThaur - Bedbourne - 4 Chestnut Street
Nienthwe - Talaf Thilion - 1 Twinfall PathIrithiel - Nan-I-Megil - 4 Twinfall PathSpires - Parth Neldyr - 4 Twinfall PathThallias - Sant Vrithon - 3 Fairwood Lane
Markorn - Haremead - 3 Harrow RoadFefalath - Haremead - 6 Harrow RoadDenea - Dunfurlong - 6 Myrtle CourtValestis - Harwood - 6 Chalk Road
DaBest - Vighirth - 3 Cloven Crescent
Standard domcek stoji cca 1G a vnutri mozete za 100s otvorit jednu truhlicku.Deluxe dom stoji caa 7G a vnutri mozete otvorit truhlicky dve. Jednu za 100s a druhu za 500s.
Domcek mozete ma len jeden. (jeden account, jeden dom) Kazdy vas alt character sa zaroven stava majitelom domu so vsetkymi pravami + ziska tiez port k domu tak isto ako aj postava, ktora dom kupila. Dom sa neda predat. Mozete ho len zrusit. Ak prestanete platit tyzdenny najom tak sa po spotrebovani najomneho dom uzamkne a stratite do neho pristup ale nestratite dom. Po zaplateni prislusneho poplatku, sa dom opat odomkne a najdete v nom vsetky veci presne tak, ako ste ich zanechali.
Ked chcete vediet vsetko o housingu, pridavam tieto odkazy, ktore vam pomozu sa zorientovat nie len v domoch ale aj v zariadeni, ktore sa da do domu zohnat.
HOUSING GUIDE : http://www.lotrolife.com/lotro_housing_guide/ FURNITURE CATALOG : http://www.lotrolife.com/lotro_housing_furniture/
Forum o byvani je zase naspat.
1) Kto ma dom a chce byt zapisany v tomto zozname, dajte vediet - rasu, meno sidliska, nazov ulice a meno postavy ktora dom kupila.
2) Ak mate nejake tipy pre toto forum alebo zaujimave trofeje do domu o ktorych sa malo vie, urcite dajte vediet.
s pozdravom Nienthwe
PS: Prispevok od vas s adresou po zapisani do zoznamu hore bude zmazany (to len aby ste sa necudovali, ze vam tu budu miznut vase prispevky).
Bellethe a Bunggo bydlí na
Bree Homestad - Farcombe - 2 Long Street
19.06 Update
Konecne nieco nove ... DaBest sa zapisal ako prvy, kto byva v Thorins Hall.
Bellethe ... Bunggo je tvoj alt alebo je to dalsi hrac s ktorym dom zdielas ? Ak je to alt, tak v tomto zozname uvadzam len meno main postavy.
Ked budete mat nejake zmeny , prestahujete sa a podobne tak dajte vediet.
Thaur
Bree Homestads - Bedbourne, Chestnut Street 4
Marabell
Bree Homesteads
Woodnor - 4 Long Street a 5 Long Street
Nienthwe: 19.06 Update Bellethe ... Bunggo je tvoj alt alebo je to dalsi hrac s ktorym dom zdielas ? Ak je to alt, tak v tomto zozname uvadzam len meno main postavy.
sry, nějak jsem tenhle thread nesledoval, takže odpovídám až teď .... Bunggo je jen altík
Marabell: Marabell Bree Homesteads Woodnor - 4 Long Street a 5 Long Street
no jakoz ? tak 4 long street alebo 5 long street ?
oba
Nová adresa :
Bree - Bronning - 1 High Road
If the healer dies it's the tank's fault.If the tank dies it's the healer's fault.If the dps dies it's their own fault.