Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO : Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea
http://pc.ign.com/articles/839/839914p1.html
Jeffrey Steefel rozprava nielen o book 12
velmi zaujimavy rozhovor
LOTRO - Dwarf Guardian, weaponsmith
RIFT - Herori - Cleric/Healer, artificier (Whitefall)
tiez to vidim podobne v europe by s takou verziou nepochodili a oni to vedia. na druhu stranu tam ale pisu ze azijsky trh uz je presiteny tymi ich mlatickami kde vsetko dava neuveritelny dmg a zacinaju byt hladny po zapadnych hrach
osobne len dufam ze v b12 vyrovnaju sily v mp nieje mozne aby 3 wargovia maly taky problem s jednym guardianom
Ale uz i v EU/US verzi delaji barevnejsi a extravagantnejsi brneni nez byvalo a to je jedna z veci kterou ma asijsky trh rad tak budou brneni barevnejsi (dokonce to zminujou i v tom rozhovoru a pochybuju ze to bude jen pro asijsky trh). Nevim proc to delaji kdyz v bete na natlak hracu srazili barevnost brneni na prijatelnou mez a ted zas barvy pridavaji :(.
A k MP: 3 wargove daji guardiana v pohode. problem je ze jim utece takze nemaji sanci ho zabit nez dobehne do bezpeci
farby by mi nevadili viac sa mi paci ked som velky fesak s cervenym obleckom od versaceho :-D ako keby som sa mal pozerat na same hnede kozene postavy ktore vsetky vyzeraju rovnako to je otazka fkusu komu sa to paci komu nie niekto moze tvrdit ze farby tomu uberaju na autenticnosti podla mna to ale iba skrasluju
Bojim se, ze nakonec to bude vypadat jako wow - coz me dost desi.
jasne ze to nebude ako wow toho sa nebojim z vlastnej skusenosti viem ze ludia co hladaju alternativu na wow prechadzaju na lotro. hral som wow dost dlho vadilo mi strasne vela veci ale vydrzal som to hrat so zatnutymi zubmi v tom case ale nebola ziadna ina alternativa skusal som viac veci (GW, lineage) ale tie niesu podla mojho gusta a takych ako ja je mnoho teraz ked tu mame konecne poriadnu konkurenciu da sa cakat ze viac ich prejde k nam do stredo-zeme hlavne preto ze lotro a wow su velmi podobne a predsa odlisne. podobne su ovladanim a hernym systemom takze prechod vobec neboli odlisne su vsak v pristupe k hre nikto ta tu nekillne tesne pred dokoncenim Q ked chcesh mozes sa ist mlatit do ethermoors ked nechcesh nik ta neotravuje a nezneprijemnuje ti zivot kempovanim na respawne ale co mna osobne najviac tesi je ze tu su dospeli ludia ktory to beru ako zabavu a nie ako sutaz v cikani do dialky.
No, ja taky hral WoW dva roky a presel jsem na Lotro, nicmene myslel jsem to tak, ze to bude vypadat jako ve wow co se tyce brneni, zbrani atd. (jen ve wow to tolik nebije do oci, protoze cela hra je udelana v tom komiksovem stylu). Jinak dospeli lide... Hm, najdou se i vyjimky (Viz. ja)