MYTH
The Legendary Warriors

Book 12

rated by 0 users
This post has 49 Replies | 5 Followers

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100
Photon Posted: so, XI 3 2007 18:52
predbezne info http://www.lotrocz.com/blogs/lotro/pages/dev-chat-1-11-2007.aspx

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 25 Contributor
Posts 313

http://pc.ign.com/articles/839/839914p1.html

Jeffrey Steefel rozprava nielen o book 12

velmi zaujimavy rozhovor

LOTRO - Dwarf Guardian, weaponsmith

RIFT - Herori - Cleric/Healer, artificier (Whitefall)

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100
Photon replied on št, XII 13 2007 10:04
velmi zaujimavy rozhovor :)

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Posts 731
Dost me desi to prizpusobovani pro asijsky trh. Jestli to budou moc prispusobovat tak to skonci spatne (a neskonci to jen u sileneho brneni zaricim vsemi barvami) :(
Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100
Photon replied on št, XII 13 2007 20:00
mam z toho pocit ze to bude skor upravena verzia len pre azijske trhy

Top 25 Contributor
Posts 313

tiez to vidim podobne v europe by s takou verziou nepochodili a oni to vedia. na druhu stranu tam ale pisu ze azijsky trh uz je presiteny tymi ich mlatickami kde vsetko dava neuveritelny dmg a zacinaju byt hladny po zapadnych hrach

osobne len dufam ze v b12 vyrovnaju sily v mp nieje mozne aby 3 wargovia maly taky problem s jednym guardianom

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100
ono MP potrebuje hoodne poladit , drzim im palce pri jeho balancovani je fakt ze vacsina aziiskych moorpg su tazke grindovacky a to naveky bavit nemoze. :-)

Top 10 Contributor
Posts 731

Ale uz i v EU/US verzi delaji barevnejsi a extravagantnejsi brneni nez byvalo a to je jedna z veci kterou ma asijsky trh rad tak budou brneni barevnejsi (dokonce to zminujou i v tom rozhovoru a pochybuju ze to bude jen pro asijsky trh). Nevim proc to delaji kdyz v bete na natlak hracu srazili barevnost brneni na prijatelnou mez a ted zas barvy pridavaji :(.

A k MP: 3 wargove daji guardiana v pohode. problem je ze jim utece takze nemaji sanci ho zabit nez dobehne do bezpeci 

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100
co sa farieb tyka za vsetkym hladaj prachy :)))

Top 25 Contributor
Posts 313

farby by mi nevadili viac sa mi paci ked som velky fesak s cervenym obleckom od versaceho :-D ako keby som sa mal pozerat na same hnede kozene postavy ktore vsetky vyzeraju rovnako to je otazka fkusu komu sa to paci komu nie niekto moze tvrdit ze farby tomu uberaju na autenticnosti podla mna to ale iba skrasluju

Top 10 Contributor
Posts 731
Barvy jsou jen zacatek. Jam jim barvy projdou bez namitek, dalsi krok je extravagantni brneni a mece 2x vetsi nez clovek. brrr
Top 200 Contributor
Posts 3

Bojim se, ze nakonec to bude vypadat jako wow - coz me dost desi.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100
nebude to vyzerat ako wow v tom som si isty , dev team zatial ma jasno v tom co robi a co je dolezite pocuva nazory ludi a vybera si z nichdobre napady co je nieco co zas tak casto u mmo hier nebyva casto

Top 25 Contributor
Posts 313

jasne ze to nebude ako wow toho sa nebojim z vlastnej skusenosti viem ze ludia co hladaju alternativu na wow prechadzaju na lotro. hral som wow dost dlho vadilo mi strasne vela veci ale vydrzal som to hrat so zatnutymi zubmi v tom case ale nebola ziadna ina alternativa skusal som viac veci (GW, lineage) ale tie niesu podla mojho gusta a takych ako ja je mnoho teraz ked tu mame konecne poriadnu konkurenciu da sa cakat ze viac ich prejde k nam do stredo-zeme hlavne preto ze lotro a wow su velmi podobne a predsa odlisne. podobne su ovladanim a hernym systemom takze prechod vobec neboli odlisne su vsak v pristupe k hre nikto ta tu nekillne tesne pred dokoncenim Q ked chcesh mozes sa ist mlatit do ethermoors ked nechcesh nik ta neotravuje a nezneprijemnuje ti zivot kempovanim na respawne ale co mna osobne najviac tesi je ze tu su dospeli ludia ktory to beru ako zabavu a nie ako sutaz v cikani do dialky.

Top 200 Contributor
Posts 3

No, ja taky hral WoW dva roky a presel jsem na Lotro, nicmene myslel jsem to tak, ze to bude vypadat jako ve wow co se tyce brneni, zbrani atd. (jen ve wow to tolik nebije do oci, protoze cela hra je udelana v tom komiksovem stylu). Jinak dospeli lide... Hm, najdou se i vyjimky (Viz. ja) 

Page 1 of 4 (50 items) 1 2 3 4 Next > | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi