Místo konání: Tam co posledně.
Termín:
Varování: Dorazím tam až v pátek odpoledne!
V sobotu se budeme flákat, koupat, hrát golf a půjdeme do muzea tanků.
Místo akce: Obec Počepice, Okres příbram (ale stejně je v ČR jen jedna)
V této obci mám rodiče a ti mají na zahradě na okraji obce chatu. Bez elektřiny a voda co si napumpujete ze studny.
Zahrada se nachází na jih od obce. Projedete obcí směr Petrovice. Poté co minete značku konce obce, uvidíte po pravé straně plot zahrady. V plotě je brána kterou lze vjet do zahrady.
GPS: Loc: 49°35'30.531"N, 14°22'46.083"E
Kdo nemá auto, může přijtet atobusem. Nejlépe když vystoupíte v Počepicích na návsi ( zastávka se jmenuje prostě Počepice). Autobus jede nějak kolem čtvrté hodiny z Prahy z autobusového nádraží Na Knížecím.
MOBIL PRO PŘÍPAD NOUZE: 607 71 00 51607 71 00 51
Účastníci:
Tallrian, LOTRO : Photontro(o)per - Planetside(2)
to je jasny :D
A jakou! :D Vždyť se na to těším celej rok :D
:)
bezimortis ante revivisco
jupííííí
jejda velikou
Zatím vím určitě, že nemůžu první dva víkendy v červenci. Takže letos by to bylo až některý z následujícíh víkendů. Během příštího týdne uděláme hlasování.
ja se prizpusobim :) tesim se tuhle akci a Vas pratele celej rok :)
Hermanek: Zatím vím určitě, že nemůžu první dva víkendy v červenci. Takže letos by to bylo až některý z následujícíh víkendů. Během příštího týdne uděláme hlasování.
Pokud se trefím do termínu, rád dorazím 😃
zatial mozem na termine nezalezi stejne si musim zobrat dovolenku:)
Vypsány termíny.
Ahoj, tak toho jsem se obával :) CHtěl jsem začít agitovat a ovlivňovat ostatní kterým je termín napůl jedno ať hlasují pro srpen 7.8 já jiný termín nemůžu, ale vidím že Heřmánkovi se to moc v srpnu nehodí. Ale i přesto to zkusím. Pokud to jenom trochu půjde skuste se shodnout všichni na tom posledním termínu.
Dík Všem i Heřmánkovi.
spravil som poll... mozete hlasovat..