Ahoj,
po nějaké době jsem se znovu pustil do MMO a LOTRO mě prásklo do očí a dokonce mě i chytlo natolik, abych se tomu začal věnovat trochu víc.
Ze tří aktivně vypadajících Kinshiipů se mi Myth zalíbil jednoduchostí, nejpřátelštějším přístupem a tím, že se tady nijak nehrotí muble, ts či ventrillo. Budu ho mít, to samozřejmě, ale využívat ho budu snad jen v případě potřeby, nebo byste mi nechtěli reagovat na ingame chat. :P
Zkušenosti s MMO mám jen WoW cca 2 roky, kde mě neustálé datadisky a odchod hráčů z TBC serverů donutil hru ukončit smazat a několikrát se neúspěšně vrátit ke hře. :)
Jsem fanoušek oldschool RPG (Fallout 1 a 2, Baldurs Gate 1 a 2, ICWD a další), dále mám rád odpočinkové čtení fantasy, Harryho Pottera, sci-fi apod., rád si posedím u pivka či dobrého konopí (technického samozřejmě) a nerad pracuju nebo uklízím, občas zasportuju, ale jen aby se neřeklo (Squash nebo squash a taky ještě squash)
Základní věci o mě:
Je mi 21 let, pracuju v bance jako technická podpora a provádění potřebných bankovních úkonů, silný flegmatik a nenáročný člověk. Od kinshipu očekávám dobrou atmosféru a možnost se učit
Kvůli práci, partnerce, pro mě nově objevenému Bioshocku 1,2 a Infinite a dalším věcěm co se jednou za čas objeví nemám na LOTRO zas tolik času, ale snažím se mu věnovat pravidelně a z důvodu, že jsem se nemohl rozhodnout pro Postavu je moje postava teprve level 11 za cca měsíc hraní. Nicméně mám zvoleno a moje postava je Captain lvl 11, jméno Wizharan.
Věřím, že vám můj obsáhlý popis nebude vadit a přijmete mě. Těším se na spolupráci, pokec a spoustu cenných rad do hry i do života. :P
Berte to s nadsázkou ;)
„Obul jsem si svý oblíbený rozkopávačky prdelí!" (Ian - Fallout 1)
*PIPBOY*
Dodatek: Jsem free player, chystám se na VIP, ale po výplatě a po zjištění, jestli u toho fakt už zůstanu :)
Ahoj, pekná prihláška :)
Postúpim ďalej tvoju prihlášku a určite ťa bude niekto kontaktovať ingame
Lotro - Soryan minstrel 85 lvl ,atď atď - non-active
GW 2 - Marco La Grande - mighty guardian 80 lvl / Markorn.7081/ - active
moc pěkná přihláška, akorát tohle je naše staré fórum, nové najdeš na http://www.myth-lotro.eu. V tom by ale problém asi nebyl, Marko nám tvojí přihlášku postoupil, a když jsem tě chtěl najít ve hře, píše mě to že Nick Wizharan neexistuje.
Je ten nick správně? a nebo jsi na jiném severu, v tom by taky mohl být problém. Jsi na Snowbornu?
Díky
Áhoj, jsem rád´žé byste mě přijali. :)´Nicméně hraju na Snowburn a jméno postavy je Wizharan, mohl bych když tak poprosit někoho o ńapsání nicku ve hře, komu bych případně mohl poslat ingame mail?
Napsal jsem ingame na nick Markorn mail, na nové fórum jsem se registroval, čekám jen na aktivační mail, nevím jestli chodí automaticky, nebo je odesílán manuálně :/
V poslední době to odesílání mailu zlobí, každopádně účet už máš aktivní a já tě kontaktuji ve hře, nevím proč, ale už tě vidím online, předtím to bylo buglé prostě. :)