MYTH
The Legendary Warriors

Jak platíte SWTOR?

rated by 0 users
This post has 22 Replies | 3 Followers

Top 10 Contributor
Male
Posts 468
Georges Posted: so, I 21 2012 19:53

Ahoj,

mám menší problém. Konečně jsem se dokopal nastavit si subscription. Nastavil jsem si kartu, ale píše mi to, že daný produkt není podporován vybraným způsobem platby. Paypal mi z nabídky zmizel od té doby, co jsem si na účtě nastavil adresu se zemí Česká Republika. Tady pár obrázků pro ilustraci:

Top 25 Contributor
Male
Posts 250

Já to nastavoval už při launchi hry a včera mi to normálně odešlo, všecko v pohodě

Top 50 Contributor
Female
Posts 127

Přesně tak, taky jsem měla paypal nastavený už delší dobu a dneska mi přišlo potvrzení o odeslání peněz

Dalarial - Dalavor

Top 10 Contributor
Male
Posts 468

To je hezký, ale co mám dělat já?

Top 10 Contributor
Female
Posts 457

Zkus napsat na technickou podporu.

Top 50 Contributor
Female
Posts 127

A nebo to plať kreditkou ;)

Dalarial - Dalavor

Top 10 Contributor
Male
Posts 468

Elerin, právě neúspěšný pokus o platbu kreditkou je znázorněn těmi obrázky. Paypal v nabídce vůbec nemám. Zkusím tu technickou podporu...

Top 10 Contributor
Male
Posts 468

Tak mají to celý nějaký pošahaný chlapci z Bioware. 

Tady například tvrdí, že Visa Elecron je podporovaná: http://www.swtor.com/support/helpcenter/2206

Tady zase, že není: http://www.swtor.com/support/helpcenter/4181

A tady tvrdí, že paypal je podporováno v ČR, tak proč já ho tam kur*a nemám? http://www.swtor.com/info/faq/game#308762

Konečně jsem měl po měsíci volný víkend, tak jsem se těšil, že to konečně rozpařím a akorát jsem nasra**j celý víkend!

Top 25 Contributor
Male
Posts 250

No já mám visu electron a v poho...

Top 50 Contributor
Female
Posts 127

To tam snad musíš něco špatně zadávat, nebo nevím - já když si chci změnit způsob platby na visu, tak mi to problém taky nedělá

Dalarial - Dalavor

Top 25 Contributor
Posts 185
Top 10 Contributor
Male
Posts 1 829

muhehehe dobréeee Darkface

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Swtor - Xiaan  Sith Sorcerer 50 lvl

Top 10 Contributor
Male
Posts 466

Já tam Paypal normálně mam, ale platil sem to přes svojí Visu Electron. Takže obojí musí fungovat.

Top 10 Contributor
Male
Posts 468

@Hvezdy: A máš vyplněné v "Account" nastavení "Contact Information"? Protože od tý doby, co jsem to vyplnil mi při zadávání subscription volba PayPal zmizela, přestože v editaci účtu ho tam mám.

Jinak v Bioware jsou pěkný xindlové! V neděli odpoledne jsem psal na technickou podporu. Je pondělí večer a bez odpovědi!

Ale dneska jsem zkusil smazat z účtu kartu a zadat ji tam znovu. Tentokrát jsem při výběru typu karty nezadal "Visa Electron", ale pouze "Visa" a světe div se...funguje!

Top 10 Contributor
Male
Posts 466

No já to platil normálně přes VIsa Electron a to Contact info mam:)

Page 1 of 2 (23 items) 1 2 Next > | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi