Tak už se to blíží, dámy a pánové!
Nevím, jestli to sledujete, ale trocha sumarizace neuškodí! Takže pokud jste předobjednali a zadali svůj pre-order kód do svého profilu na swtor.com jste téměř připaveni. Bioware před chvíli na své FB stránce zveřejnil odkaz, kde se píše zhruba toto:
EDIT - 13.12.2011:
cital som ze ak ste boli iba testeri na posledných dvoch beta víkendoch t.j. November 25th-28th or December 2nd-4th , tak mate aktualného klienta a dotiahne iba nejaký patch., takže netreba nanovo ťahať 25-28 G. na to odinštalovanie platilo iba pre tých co boli pred týmto dátumom, ale keď máte rýchly net tak instalacka nanovo nič nepoškodí :)
No, to jsem četl taky...ovšem před tím, než mi přišlo v mailu tohle:
Stáhni si to radši teď v klidu celý znova, když je čas, než abys 15. prosince zjistil, že se to drbe a budeš se přetahovat s dalším milionem lidí .
If the healer dies it's the tank's fault.If the tank dies it's the healer's fault.If the dps dies it's their own fault.
Valestis: Stáhni si to radši teď v klidu celý znova, když je čas, než abys 15. prosince zjistil, že se to drbe a budeš se přetahovat s dalším milionem lidí .
jj pravda , nechceme mať predsa škaredé Vianoce
Já to asi risknu podle toho infa, co mají na foru, protože stahovat to znovu s tím internetem, co tu mám....to se mi opravdu nechce. A hlavně, mně nepřišel mail, kde bych měla napsané to, co Prášek
Dalarial - Dalavor
Nema niekto link priamo na dowload?
Stranka je overloaded, do uctu sa nedostanem...
http://leteckaposta.cz/661059194
Tohle by ti mělo ulehčit práci. Ale teďka to zase nejde se tam lognout, zkusil bych to zítra ráno
No, u nich na fore sa pise, ze ak ste sa ucastnili testovania v poslednych dvoch tyzdnoch, tak prave odinstalovavat nepotrebujete:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=714124
"If you have played in our game testing program at any point from November 25th onwards, you will not need to re-install the game client, as you should already have the launch version installed."
Je ale pravda, ze ak ste hrali aj pred 25.11., tak odporucaju klienta radsej odinstalovat, aby sa odstranili stare redundantne subory a podobne. Ak teda nedostanete specialne e-maily od BW, alebo nemate nic lepsie na praci ako znova stahovat 27 giga, asi by som to nepreinstalovaval.
Stiahol som to. Co to ma spravit po tom, ako sa mi podari nalogovat?
Začít stahovat móc giga =D
tak jak to je stahovat alebo nie ?
dufam ze nie
Tichoslapek: tak jak to je stahovat alebo nie ? dufam ze nie
píšu že ak si bol na posledných 2 testovaniach tak mas aktuálny klient /final/ takže v tvojom prípade asi netreba. pokiaľ nemáš rýchly net tak to nechaj tak. Ja som tiež nechcel preinstalovat, ale menil som v compe grafiku, zvukovku tak som to radsej dal nanovo :)
tak jsem to nakonec pro jistotu stahnul znova a nebyl to zadny problem vcera jsem to udelal a stahovalo to rychle,takze si myslim,ze to neni nic strasnyho ;) radsi pro jistotu ted nez se pak pretahovat s ostatnima co to budou delat tesne pred zacatkem hry ;)
Latinus - Hyllos - Borea - Electros - Gilbator - Beylien - Gargo - Mentes - Morfeus
momentalne sa vela lusi na forach stazuje ze im to nejde stahovat, maju s tym problemy (nejde to ani mne), mozne riesenia ktore ponukli pre mna nefunguju...
bezimortis ante revivisco