MYTH
The Legendary Warriors

Skyrim!

rated by 0 users
This post has 37 Replies | 4 Followers

Top 10 Contributor
Male
Posts 468
Georges Posted: ne, XI 13 2011 22:13

Tak se přiznejte! Koho z Vás to pohltilo a odstěhoval se (minimálně dočasně) do provincie Tamrielu zvané Skyrim?

Pro mě teda byl už nezapomenutelný zážitek výstup do mého prvního dungeonu: Mohyly Temných Vod, stoupání po zasněženého horské stezce, kde si ledoví vítr pohrává s prašanem neuvěřitelně kouzelně za doprovodu nádherné hudby podtrhující tu epickou atmosféru... asi se tu pár dnů zdržím :-)

Top 25 Contributor
Posts 185
Top 25 Contributor
Male
Posts 276

Tak hlavně abys tam nezabloudil a dostal se domů.

Top 25 Contributor
Male
Posts 306

Skyrim for the wolf ! I když je to nejdražší hra za posledních pár let Big Smile.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198026977217/screenshots/

If the healer dies it's the tank's fault.
If the tank dies it's the healer's fault.
If the dps dies it's their own fault.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 829

hmm nevyzerá to spatne :)) až sa sam sebe čudujem ze som na ňu nejak nenarazil sete :P

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Swtor - Xiaan  Sith Sorcerer 50 lvl

Top 50 Contributor
Male
Posts 92

No u mě to proběhlo následovně ... vlastně jsem si chtěl koupit několik dní předem war in the north ... ale do obchodu jsem se dostal až tuhle neděli a vedle sebe byla snůžka Áčkových titulů za poslední měsíc na které jsem měl tuze zálusk.

Jenže ... jenže skyrimu jsem nemohl vůbec odolat. Strašně jsem se těšil na tu volnost a svobodu ... a pak Jeremy Soule kterého moc rád poslouchám a fascinuje mě. Skyrim mě dostal protože to co nabízí ve své podstatě mi sedne. Udělal jsem si pár questů pro začátek, něco málo craftu a posléze po prvním střetu s drakem se vydal svobodně po svých na druhý konec mapy. Jen tak objevovat nové končiny, sledovat okolní svět z vrcholků hor za doprovodu nádherné hudby. Nakonec vstup do imperiálních služeb a dál je vše ve hvězdách. Zrovna si zařizuju bydlení a začnu prozkoumávat dungy a další končiny. No vím že tomu budu věnovat dost času (stovky hodin s cílem získat i plainovu trofej. Hraju konzolovou verzi)

Top 10 Contributor
Posts 731

Ja zatim uspesne odolavam. Predchozi dily me bavili a zabavili na hodne dlouhou dobu, ale nikdy sem se nedokopal k tomu je dohrat, tak zatim vaham. Ale s kazdym videem co obcas zkouknu se moje odmitani podkopava :) Do vanoc podlehu.

Top 25 Contributor
Male
Posts 190

tak já ti to taky trochu podkopnu, sleduju playtrough od Yogscasts :)

http://www.youtube.com/watch?v=k-DNBXvwgho&feature=channel_video_title

Top 10 Contributor
Posts 731

Brr ty dva bych sledovat nevydrzel, spis se obcas podivam na playthrough of Forcestrategy.

Top 10 Contributor
Male
Posts 468

Hlavně lore okolo téhle hry, vlastně celých Elder Scrolls je neuvěřitelně propracované. Možná to bude znít jako rouhání, ale dovoluji si říct, že může směle konkurovat světu od J.R.R.Tolkiena!

Top 25 Contributor
Male
Posts 276

Gormisko:

Brr ty dva bych sledovat nevydrzel, spis se obcas podivam na playthrough of Forcestrategy.

To pak ale nebude žádné překvapení až to budeš hrát.

Top 10 Contributor
Posts 731

Neboj to si hlidam. Preskakuju prakticky jakykoliv rozhovory, cokoliv co ma nejaky nadech pribehu nebo puzzlu, aby to zbylo na me az me zlomi. Proste hlavne nasavam atmosferu a nechavam se lamat.

Top 25 Contributor
Posts 185

Neviem, ale leveling sa mi zda prilis rychly v porovnani s Oblivionom...

Hram 2handed/light armor/lockpicker/pickpocketer/speech a som lvl 28 a to som sa prave vyhrabal z druheho mestecka.

Skusal som aj Dark Elfa Assasina ale velmi mi nesadol :(

Top 10 Contributor
Posts 731

Jo levelovani. Ma to stejnou hovadinu jako oblivion, ze jsou podvory silny podle tvyho lvl, nebo je to delany jinak? V oblivionu jsem me to lakalo zneuzivat, kdyz sem jako mag leveloval malo, ale skilly rostli furt tak jsem byl silnejsi nez sem mel byt.

Top 25 Contributor
Posts 185

Potvory maju level range podla lokacie, cize rastu s Tebou iba do urciteho bodu, potom si silnejsi.

Page 1 of 3 (38 items) 1 2 3 Next > | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi