Som tak rozmyslal... Mnohi z nas hraju hry aj mimo PC sveta a tak by sme sa mohli navzajom pridat do friendov a obcas zadrtit spolu.
uz som kedysi rozmyslal spravit jednu skupinu pre konzoly a v nich fora pre XBOX a PlayStation... ale som lenivy :)
bezimortis ante revivisco
Este by som si pockal. Ufidime co survey povie, zatial je to 1x XBox a 2x PS3. A neviem preco mam pocit ze to tak aj ostane
Chybi ti tam volba "zadnou nemam". Takhle jen nevis jestli to jeste nikdo necetl, nebo je ma tak malo lidi.
Ak si myslis ze to pomoze... Tak mozes halsovat ze nemas konzolu
Asi nás bude opravdu málo ... ale myslím že by neuškodilo ponechat jeden topic pro konzole všeobecně. Ti kdož na nich hrají mohou nechat odkaz pro případné zájmece na své ID a navíc podle chuti co hrají online a na jaké platformě. Přeci jen přicházejí další lidé a někteří mohou časem začít používat i další herní zařízení. Každopádně to berte jako jeden z názorů ... na samostatném topicu určitě netrvám a není problém se domluvit na PM. Počkal bych tedy ještě nějaký čas na vyjádření v hlasování a uvidíme. Nejde o život :o)
Topic asi naozaj moze ostat. Ako kontaktovat mna a Spires je celkom zrejme, ostatni mozu nechat nicky.
mam PSP ale na PSN niesom vzhladom na posledny vyvoj ohladom Sony som rad ze som tak neucinil
LOTRO - Dwarf Guardian, weaponsmith
RIFT - Herori - Cleric/Healer, artificier (Whitefall)
Nie je to skor tym ze mas hacknutu PSPcku?
Slovensko nema PSN store, takze ani nemas kde storovat cisla kreditiek (naviac utok isiel proti San Diegu, EU farma je dole len koli bezpecnosti), takze ti to moze byt jedno.
wIng:Nie je to skor tym ze mas hacknutu PSPcku?
Nieje to len tym ale ano aj tym
Každý to nese trošku jinak. Jen jednou jsem použil skromné finance na PSN účet skrze kupon takže ten zmatek okolo kreditek jde naprosto mimo mě (vždy používám alternativní způsoby platby). Defakto nejvíc postrádám komunikaci skrze chat s pár kamarádama co žijou už roky mimo střední Evropu. Jinak mě to nijak netrápí.
Však nikdo nikoho k používání PSN nenutí, znám pár lidí co hrají na psku pouze singl. Takže je jim to naprosto šumafuk.
Pro mě je teď psko asi primární věc pokud jde o hry do doby než vyjde GW2. Uvažoval jsem o RIFTU ale nakonec se na to vykašlal. Takže PC vidím pokud jde o aktivitu asi až počátkem dalšího roku.
Možná by stálo za to zde uvést i přezdívky a jaké hry máte... jinak na xboxu mám nick Georges82.
Hry: Final Fantasy 13, Forza 3, NHL 2011, Red Dead Redemption, Need For Speed Hot Pursuit, GTA 4 Episodes from Liberty City, Fable 2
Takže ID Nicopolus
PS3
multiplayer : Red Dead Redemtion + Undead Nightmare, Battlefield 2, GT5, Killzone 2, Little Big Planet 1a2, Assassins Creed 2 ... svátečně White Knight Chronicles, Red Alert 3, Wipeout Fury, GTA4, Tom Clancys End War, AvP
single (ve větší míře než mulťák) Final Fantasy XIII, Dragon Age Origins, Heavy Rain,Castlevania, GOW3, Oblivion, Infamous, Dead Space atd atd. prostě podle chuti a času.
PSN ID: Kremnican (vid signature).
Hry: MAG, Red Dead Redemption, Uncharted 1, 2, Killzone 2, 3, Red Faction, Gran Turismo, Dirt 2
Tajne dufam ze coskoro budem moct dat Multiplayer na Dead Space 2. Bohuzial to vyzaduje redeemnut kod a to sa neda, lebo nie je slovensky Playstation Store.
Ještě bych se vyjádřil ve smyslu jestli by bylo vhodné mít pro ostatní platformy 2x topic. Jeden čistě jen pro informaci jednotlivých hráčů (id, na čem tedy hrají, jaké hry) s tím že každý podle sebe by si upravoval vlastní příspěvek podle aktuálnosti. Druhý topic všeobecně pro případ domluv na hraní, případně debatu o platformách atp.