MYTH
The Legendary Warriors

Sony station vykradeno taky

rated by 0 users
This post has 25 Replies | 3 Followers

Top 10 Contributor
Posts 731
Gormisko Posted: ut, V 3 2011 9:36

http://www.soe.com/securityupdate/pressrelease.vm

Tak uz se to netyka jen konzolistu. Vykradli taky sony station databazi. Nejak jim neverim ze vzali 20M uctu a jen 10K karet, takze pocitam ze slohli vse. Tak si hlidejte ucty :)

Sony station je dole a slibuji 30 dni zdarma za kazdy den dole.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Troska ta opravim. Big Smile

30 dni zdarma a dalsi den za kazdy den, ktory bude network dole.

Top 10 Contributor
Posts 731

Sakra uz neumim cist. A ja se tesil na rocni hrani zdarma :)

Sem asi podvedome podvedome preskocil cast vety aby  me to vyznelo lip. Jsem hamizny.

Top 50 Contributor
Male
Posts 92

Krušné chvíle ... naštěstí pokud jde o  veškeré transakce jedu skrze kupony co se prodavaj v obchodech . Jinak prý v Japonsku nahazují provoz PSN, sice neoficiálně ještě dnes nebo zítra se očekává US a EU start služeb. No pár dní navíc mě nevytrhne a doufám že do pátku bude vše spuštěno. Jen doufám že bude klid a nečekaj nás další komplikace. No Sony to celé vyjde na hezký balík.  Jinak by mě zajímlo jakej vliv má všeobecně nefunkčnost SOE na online hraní. Myslím tím jestli půjde hrát alespoň neco jak se zprovozní PSN. 

Top 10 Contributor
Posts 731

Sony Station a PSN jsou 2 rozdilne site, takze dokud nenahodi Station tak zadna onlinovka nebude, nezavisle na tom jestli pojede PSN nebo ne a obracene.

Top 50 Contributor
Male
Posts 92

Ok díky jen pro upřesnění jsem se ptal. 

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

PSN je v zasade (ked neratame PSN Plus) neplatene, takze tam moze mat Sony na salame, ze ako dlho to bude dole. Sony Station je to, cez co frcia MMOcka a podla toho co pisu tak aj tie dve MMO co frcia na PS3 budu dole (mozno tam paruju PSN accounty na Station accounty).

Osobne si myslim ze my, PSNkari mozeme spavat celkom s kludom pokial nemame US accounty (co ja nemam). Vsetko nasvedcuje tomu, ze utok bol smerom na US a PSN ma evidentne distribuovanu databazu. To ze je EU PSN dole je len o tom, ze to preventivne zhodili vsetko dole, nech sa nestane este viac skody.

Top 10 Contributor
Posts 1 086

Tyka sa to napr. aj PlanetSidu - uz aspon 2 tyzdne sa nejde prihlasit na Sony Station clienta a pustit PSko...

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Posts 731

2 tydny? Ja to pochopil tak ze Station vypli az vcera (podobny zpravy sem videl i jinde), a tim i PS. Pred 2 tydny vypli PSN a to by PS nemelo ovlivnit. Teda pokud zas Sony nemlzi a nevedeli to uz davno.

Top 10 Contributor
Posts 1 086

na PS forach pisali skor ako noviny ze unikli data zo SOE, ze aj cisla kreditiek ale neunikli vraj kontrolne cisla lebo tie SOE nikde neuklada...

pristup na fora maju len platiaci hraci a nebolo k tomu asi doteraz ziadne oficialne vyjadrenie pre tlac...

cital som to tak cca 2-4 dni predtym nez mi prestalo chodit PSko...

mozno problem s nefunkcny prihlasenim bol len u mna (ktorie koli comu), ale tyzden predtym som sa cez vikend v pohode prihlasil...

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Posts 731

SOE:
investigation of illegal intrusions into Sony Online Entertainment LLC (SOE, the company) systems revealed yesterday morning (May 2, Tokyo time) that hackers may have stolen SOE customer information on April 16th and 17th, 2011 (PDT)

Podle ofic zpravy to zjistili az vcera ze to uniklo. Prestavam verit SOE jakykoliv dalsi zpravy kteryma se to budou snazit zmirnit.

btw. chlacholeni ze neunikli CVV je stejne na nic kdyz spousta obchodu ho vubec nepozaduje k placeni. Za celou dobu sem ho musel zadat snad 3-4x.

Top 75 Contributor
Posts 30

Dnes vyšla nová zpráva:

Massively is reporting this morning that SOE's services will likley be offline until at least Friday and possibly longer.

The latest news in the Sony Online Entertainment debacle finds the besieged MMORPG maker turning to outside sources for help. According to MSNBC, SOE has hired security experts from Data Forte, Guidance Software, and Robert Half International to assist in plugging the holes in its IT infrastructure.
SOE's Taina Rodriguez told the San Diego Union-Tribune that the company's game services will remain offline through Friday and possibly longer.

They also report that a Class Action Lawsuit has been filed. PlanetSide Next news will probably be even more sparse for some time.

Top 75 Contributor
Posts 30

Tak restart PSN je nejistý  a podle nových (starých) informací to bude 31. MAY což je 31.5. pro ty co neumí anglicky. Na fórech po netu je teď hromada naštvaných lidí ... prostě závislost :))) .... o Planetside se bohužel nezmiňují a nějak přestávám mít doma co hrát. Asi se pustím do uklízení bytu.

Top 50 Contributor
Male
Posts 92

Prozatím se psalo hlavně o PSN ... chtějí jej do konce května zprovoznit naplno podle toho co oficiálně vydalo Sony v prohlášení. Budou se pravněpodobně jednotlivé služby pouštět postupně. Pro uživatele je teď žádoucí hlavně možnost hrát tudíš tahle část služby by eventuelně mohla být spuštěna již tento týden (v oznámeních uvádějí možnost zprovoznění v blízkém termínu).  Ale kdo ví jaká bude realita. 

Tak nějak je ale vše velmi často mlhavé. Sám přesně nevím co si mám o tom všem myslet. Další víkend asi opět raději budu trávit na zahradě v klidu a pohodě. Přeci jen je to relax silného kalibru :o)

Top 50 Contributor
Posts 122

Ja mel smulu mel jsem na karte povolen deni limit 1300,- jeste z minuleho mesice jak jsem kupoval Cataclysm na wowko,

A vcera koukam na vypis z uctu  a ejhle :Datum uskutečnění transakce
03-05-2011
Datum zaúčtování transakce
05-05-2011
Číslo transakce
390
Typ transakce
PLATBA KARTOU
Číslo použité karty
4461 XXXX XXXX 3318
Místo transakce
SOP*HELPDATAS.COM8773644956, CY
Původní částka
-39,95 USD
Částka v zúčtovací měně
-27,55 EUR
Částka připsaná na vrub
682,81 CZK

Takze jim musely slohnout i ty autorizacni cisla karet. Kartu pouzivam jen na vybery z bankomatu a na internetu pouze na wowko driv planetside. Takze dni limit uz je raci hnastaven na 0,-

Page 1 of 2 (26 items) 1 2 Next > | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi