MYTH
The Legendary Warriors

Battlefield 3

rated by 0 users
This post has 33 Replies | 5 Followers

Top 10 Contributor
Male
Posts 468
Georges Posted: st, III 16 2011 21:41

Tak tohle vypadá opravdu skvěle!!! 

Fault Line Episode 1:

http://www.gametrailers.com/video/fault-line-battlefield-3/711134

Fault Line Episode 2:

http://www.gametrailers.com/video/fault-line-battlefield-3/711835

Top 25 Contributor
Male
Posts 250

Bude se zakládat nějaká MYTH platoon na BF3? Wink

Top 75 Contributor
Male
Posts 24

jestli nekdo uz hrajete, tak si me pridejte v battle logu - skipped1

Zatim supr, az na padani ke konci hry kdy se mi neulozi unlocky a skore ...

Top 25 Contributor
Male
Posts 250

No, já budu, až mi přijde hra... Smile Tenhle podzim je hodně nabitej, tak si to musím rozvrhnout

Top 10 Contributor
Posts 731

Na konci hry me to nepada. Ale zamrzlo me to vdzy tak po 2-3 minutach ve hre. Ovladace grafiky to spravili (jak nemate posledni beta ovladace tak to furt rve).

Hodne me sere ten system spousteni pres web. Nejen ze to zasira prohlizec dalsima pluginama, a kvuli kazde zmene serveru se musi hra vypnout, ale ani si nemuzes v klidu nastavit ovladani protoze to jde jen ve hre.

Skoda toho vyberu mapy pro betu. Bez vehiklu je muj oblibeny AV celkem naprd.

Jinak to nevypada spatne, a uvidime jak se bude dat hrat tymove.

Top 25 Contributor
Male
Posts 250

Skipo, už jsem si tě přidal :) Snad nás bude časem víc :)

Top 10 Contributor
Posts 731

No Caspian border mapa to uz je lepsi. To je spravny BF a ne ta sracka metro. Jen ty vehikly vydrzi desne moc. 2 rakety zezadu do motoru a jen tank vyradim, a jsou to dalsi 2-3 rakety ho znicit. Se svyma 4 raketama sem celkem v haji. A i kdyz je vyrazenej, furt po me strili a pak jen vyleze opravi a jede dal. Zlaty 2142, 5 ran zepredu nebo 1 zezadu  je po nem :).
A horsi je automaticky leceni/opravovani. V metru to nebylo tak poznat, protoze lekarnicky se valeli na kazdym kroku. Nejhorsi je to u letadel. Kdyz uz ho strefim ze zeme raketou (fakt o nahode i kdyz je navadena), tak udela vetsi oblouk, a vrati se s plnym zdravim.
Jak sem pochopil tak to ma i nejaky hardcore nastaveni, kdy je tohle autoleceni vypnuty, tak asi budu vyhledavat jen ty servery.

Top 25 Contributor
Male
Posts 250

Jj, Caspian Border je mrtě. Jen teda zatím na všech serverech co jsem zatím byl to byla přehlídka kempcích sniperů. A rakety ti stačej, když máš otevřený to vylepšení, že jich uneseš víc. A navíc, není zrovna reálný sejmout moderní tank s reaktivním kompozitovým brněním pár ranama starou RPG zepředu, kde je nejsilnější pancíř.

BTW na Battlelogu jsi jako Gormisko?

Top 10 Contributor
Posts 731

Jasne Gormisko.

A ja do nich strilim zezadu :) A stejne nestaci.

Top 10 Contributor
Posts 731

Tak co kdo uz hraje? Kdo to vlastne bude vsechno hrat?

Nevim cim to je, jestli lepsima texturama, efektama, nebo jen odvyknutim od bety, ale hraje se me ted nejak hur. Spatne vidim vojaky v dalce, hur se me rozpoznavaji nepratele od prate, a i strelba de taky uplne mimo.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 829

zajtra mi to prijde , tak sa pripojím

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Swtor - Xiaan  Sith Sorcerer 50 lvl

Top 25 Contributor
Male
Posts 250

Mně to taky zítra přijde, ale ofiko start je až 28/10 pro CZ a SK v 1:00

Top 10 Contributor
Posts 731

Na to jim kaslu :)

proxy: 210.107.100.251:8080

Potrebujes jen na odemceni. S proxy spustit. Overeni odemkne hru a pak v poho hrajes bez proxy.

Ruzny start podle regionu chapu u retail verze. U online distibuce je to hovadina. Evropsky servery jsou a jsou plny takze ani nehrozize by se muselo hrat s vysokym pinkem do US.

Top 25 Contributor
Male
Posts 250

Doufám, že uděláme nějakou společnou Platoon na Battlelogu teda Smile

Page 1 of 3 (34 items) 1 2 3 Next > | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi