MYTH
The Legendary Warriors

PlanetSide 2 (PlanetSide Next)

This post has 306 Replies | 8 Followers

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100
Photon Posted: št, XII 16 2010 9:07

Neviem ako velmi sledujete posledne spravy, ale vyzera to ze pokracovanie vyjde uz maji.

link na clanok

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000
wIng replied on ne, XII 19 2010 17:34

Velmi ma zaujala na tom obrazku jedna vec... a to je logo Ubisoftu... Normalne zacinam verit na reinkarnaciu.

Top 50 Contributor
Male
Posts 174

Sbohem letadla, ovladani bude pry narocnejsi nez dosud... Uz je venku screenshot reaveru (vypada jak moskyt) a je ohlaseno, ze moskyt ve hre bude take.

Pro ty, kdo to jeste nevi... nebudou BFR.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

No to je skor dobre ako zle. Co sa tyka lietadiel, na ovladanie sa da vzdy zvyknut Big Smile

Top 10 Contributor
Posts 731

Ovladani bojovych letadel by melo byt tezsi (aspon budou hlavne na vzdusny souboje a ne na odstrelovani jednotlivych pesaku). Ale co bych chtel aby tam byl nejaky lehce ovladatelny ale nevyzbrojeny letecky transport. Stejne sem pouzival mosicko jen na presun a dropy. Nepotrebuju slozity boj. Chci jen presun a na galaxii nas bylo casto malo.

Top 50 Contributor
Male
Posts 86

Konečně sem se dočkal :)

Bezi, nebo kdokolivek, kdo to máte předplacené, zatím žádné info o betě ? Že bych si to taky předplatil, abych  se do ní dostal :-))

Top 10 Contributor
Posts 1 086

zatial ziadne info o bete a tipujem ze najskor koncom marca ak bude info... zatial len mutia vodu...

bezi
mortis ante revivisco

Top 50 Contributor
Male
Posts 86

ok a díky.

Kdyby bylo nějaké nové info, hod mi prosím echo na ICQ :)

Top 25 Contributor
Posts 188

Darku na nove info tu caka viac ludi:)

Top 10 Contributor
Posts 1 086
bezi replied on št, II 17 2011 14:02

Darkpower:

ok a díky.

Kdyby bylo nějaké nové info, hod mi prosím echo na ICQ :)

ICQ uz sice nemam ale mozem sa ozvat na steame alebo poslat masovy email a vsetkych PlanetSide clenov :)

bezi
mortis ante revivisco

Top 500 Contributor
Male
Posts 2

no jasne ze sa musis ozvat ked to aspon  trocha bude stat zato idem do toho :) hlavne aby vtom boli ludia

a starali sa o to. a ziadne BFR tym to skundili :)

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100

BFR nebudu , sami autori uznali ze to bol krok vedla.

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Posts 731

A planetside bude? Na to ze by to brzo melo byt (aspon beta) je povazlive malo informaci. Zatim pocitam ze to vyjde (beta) 1.4. :(

Top 50 Contributor
Posts 122

Vy tomu porad jeste nekdo verete, ze to bude? Wink

Top 10 Contributor
Posts 731

Ja prave moc ne. Proto sem tam dal predpokladany datum jaky sem tam dal Wink

Ale chtel bych aby to vyslo.

Page 1 of 21 (307 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last » | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi