Jen jsem se chtěl zeptat zda někdo bude Starcraft 2 kupovat :)
moja krabicka ma bude cakat zajtra od 9:00 rano :) takze vecer instalujem...
bezimortis ante revivisco
jj já koupil speciální edici :-D už mi i napsali, že je odeslaná....tak snad česká pošta nezklame.....
Pěknej trailer :)
http://www.youtube.com/watch?v=C_E83GfWM-A&feature=player_embedded
Objednano zitra odpoledne si pro to du.
Zadny silenec nebude stepovat dneska o pulnoci pred obchodem? :)
ad trailer - Blizzard by mel uz konecne udelat nejaky film. Je videt ze jim to jde a vzdycky slo.
nene :-D ale zejtra se od toho asi nehnu xD doufam že to příde....
Byly u toho dva SC2 trial klíče, jestli někdo chcete.
If the healer dies it's the tank's fault.If the tank dies it's the healer's fault.If the dps dies it's their own fault.
moj nick 'bezi' ak ma niekto chce medzi friends, az nas bude dost (neviem kolko ludi e potrebne) tak zalozime klan ci co sa to tam zaklada,...
s trochou stastia bude MYTH este volny...
EDIT: bezi, 666 (ak som tie cisla precital spravne)
Clany uz jsou ve hre? Sice je slibovali nekdy po vydani ale nemyslim ze mysleli hned pri vydani (spis s prvnim datacem).
Pokud je me znamo tak nick pro identifikaci hrace a tedy pro pridani mezi pratele nestaci. Stejny nick muze mit hromada lidi. Musis nam rict i ten ciselny kod co mas za jmenem.
Jeste par minut a vypadnu z prace pro sc2. Uvidime se ve hre :)
Taky můžu nabídnout 2 trial klíče.
Gormisko.146
Teda vice jak hodinova instalace je humus. Doufam ze to nebudu muset casto reinstalovat.
Cože???? Já to instalovat 5 minut !
Btw napište sem prosím vaše Nicky + id čísla
Moje: Alcarin - id 255
Bacha na to. Email adresu potrebujes jen pouze pro RealID pratele. Ma to sice nejaky vyhody a le i nevyhody. Musis dat ostatnim tvuj prihlasovaci email a pak je uvidis (a oni tebe) v pratelich ne pod jmenem postavy ale pod tvym jmenem co mas v battle.net, coz casto nebude prezdivka pod kterou te tu ostani znaji ale pravy jmeno.
Na obycejny pridavani pratel staci pouze jmeno postavy a ciselny kod (napriklad moje: gormisko, kod 146)
Hmm asi me odchazi disk ze to trvalo tak dlouho :(
btw funguje nekomu skirmish proti AI? ja kdyz to pustim tak mam jen mapu bez jednotek a interface. Bojim se zkusit multiplayer aby to nedopadlo stejne. Kampan funguje v pohode
Jo....Starcraft 2 má problémy s českou verzí Windows XP.
Našel jsem tenhle topic.
http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/91609276?page=2
S tím by to mělo jít.