Ahojte tak som sa dopocul o tejto novinke regnul som sa do bety ale pochybujem ze sa tam dostanem co sa tyka bude to aj na euro serveroch? mate nejake info prosim vas zaco sa bude platit a zaco ne? jinak vy ako guilda fungujete porad? planuju jit do tyhle hry konecne
Ahoj , samozrejme F2P bude aj v Európe. Tiež som sa regol na betu aby som vedel , že čo nás čaká :) Nedávno bola super akcia Lifetime za 75 Libier , ale už skončila. Ale že vraj rozdajú len 2500 kľúčov :(, takže šance dosť malé. Naša Myth Guilda samozrejme funguje a darí sa nám moc dobre . Musím sa pochváliť ,že ako prvý sme zložili dole minulý týždeň najťažšieho bossa v hre. To sa ešte nepodarilo žiadnemu Cz/Svk kinshipu na žiadnom zo serveru.
Na tomto obrázku máš pekne zobrazene , že čo bude a nebude gratis vo F2P.
http://img704.imageshack.us/img704/8697/lotrof2p.png
Markoras - Markorn - Soryan - atď. :)
ahoj tak to gratulujem ak by bolo mozne rad by som sa potom k vam pridal hra mi nepojde sice na max detailoch ale hrat sa dat bude takze urcite mam v plane lotro hrat na plno dakujem za informacie ten lifetime bylo co vlastne? btw 75 liber to je cca 100€ ?
Jasne v pohode ,ak budeš v hre stačí sa ozvať a zoberieme ťa pod krídla Mythu.
Lifetime znamená že do roku 2070 budeš hrať lotro bez poplatkov :) čiže budeš doživotný VIP člen :P
Na tom obrázku vyššie máš pekne zobrazené , že VIP členovia idú bez obmedzenia a dostavajú Turbine bodíky každy mesiac zdarma a keď je niekto šikovný , tak ďalší napr, datadisk môže mať zadarmo.
JJ, ta cena bola cca 100 eur prepočte.
aha no jasne to je pekne ale tiez by som bol rad keby datace boli free a nie za mikro transakci
Za něco platit musíme, Turbine a CM neprovozují Lotro pro dobrý pocit .
If the healer dies it's the tank's fault.If the tank dies it's the healer's fault.If the dps dies it's their own fault.
jasny to chapu to je np ale ne za datadisky xD
Tak jediné peniažky od Lifetimistov dostanú jedine za datadisk :P Zase tie datadisky vychádzajú asi tak raz ročne a aj to stoja okolo 20-25 eur, čo je myslím dobrá cena. Okrem toho vychádzajú tzv. Booky , ktoré pridávajú tiež obsah a tie sú grátis. Napr. Lothorien vyšiel ako book a pridali peknú novú mapu a zopár inštancii. Ako tak pozerám na iné mmo hry , tak lotro je jednoznačne najlacnejšie. A možnosť Lifetimu je super, to nikde inde nemáš.
jasne inak troska off topic rozmyslam nad jedinou classou hunter nejake info o nom ?:) z wowka som ho hraval dva roky na ofiku a tak som uz u neho aj ostal
Tak lotro hunter má nejblíže k WoW mágovi :-)
tak to je husty ale to mne nevadi xD
Hvezdy:Tak lotro hunter má nejblíže k WoW mágovi :-)
Akorát víc stojí na místě a nemá Frost Novu, Blink, pořádný aoe a instantní skilly za běhu.
a ma peta?:D
Iri nevie pisat... Hunter je tu klasicky lukostrelec ktory, ovlada prirodu v takom zmysle ze dokaze liecit poison a acid..
ne nema peta...
videl si lukostrelca? tak to je hunter
http://www.youtube.com/watch?v=p42epQwzD1g&feature=PlayList&p=F722A35B0162CE27&playnext_from=PL&index=1&playnext=1
Videa z klienta, moc to sice neřekne, ale získáš alespoň feel z každý classy.