Ahoj kluci,
nechcete si spolecne zaradit jako za starych casu v Planetside? Na serveru MMORPG je cca 6000 klíčů k BETA této hry které se spouší 8.7.!! Podle obrázků to vypadá skvěle ...
Zde je možné dostat klíč:
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/196/World-of-Tanks-Beta-Key-Giveaway.html
¨Budu se těšit že se tam potkáme
Je to doma. Sice jenom 30 na 30, ale muze to byt sranda :). Dalsi prosim!
Stahuju. Do osmého času dost.
Aha ono to má jen giga, tak už to mám.
Jo mohla by to být zábava ... taky odzkouším.
Už to jede.
Uz to zkousim :)
Tak jsem si vyjel do pole a dostal zásah asi od dvaceti tanků. Tak jsem to vypnul a šel na WoW raid.
Vypada to ze to dost podporuje campeni. proste kdo ceka az nepritel dojede k nemu vyhral. neni moc duvod hnat se nekam dopredu. A kdyz tak ve velkym poctu. Domluva bude asi obtizna protoze rozdeleni tymu je nahodny a nerekl bych ze jim dostatecnefunguje vyvazovani stran (ti s lepsimy tanky vyhrajou). Co je fakt napovazenou ze prvni den bety a uz se tam objevuji cheateri (supperrychly tanky zatim co sem videl)
Jo a specialni tanky a mnohem silnejsi munice za prachy celkem dost popira FAQ ve kterym rikaly ze prachy nebudou mit vliv na boje. No nevidim to moc slavne
Kurnik, zrovna jsem to zacal tahat. Ty gildy jim jeste nefungujou? Jediny freelanceri by meli byt zoldneri, jinak to ma byt valka klanu o casti uzemi + nejaky PvE. Vic nekdo prelozil na imperiu.
Jediny co sem tam nasel jsou 3 ruzny boje, trening, recruit a normal. Vsechno je to stejny jen nejak omezeny na typ tanku aby tam nebyli moc silni. jinak je vse jen nahodny rozdeleni 30 lidi do 2 tymu
Poskozeny archiv, dalsi pokus zitra.
EDIT:
Tak na prvni dojem hra pusobi jako docela hotove a promakane indie. Nedovedu si zatim predstavit hru na fulltime ale na obcasnou zabavu proc ne. Jestli to dobre chapu, tak za boje ziskavate zkusenosti k urcitemu typu tanku a credity. Zkusenosti utracite v technologickem stromu za certifikat vylepseni pro dany tank nebo za tank vyssiho lvl. Za kredity si pak to vylepseni nebo tank koupite a namontujete (tady vstupuji take veci jako vahove limity etc.). Typu tanku je nekolik vetvi stredni/tezky/artilerie/tank destroyer. Ja zatim mirim za t-34 :)
Taktika je zustat nepozorovan, porad se hybat, videt nepritele driv. Kazdy tank ma vysilacku s urcitym dosahem a dostava zpravy o pohybu nepritele na radar od spratelenych tanku. Pruzkum s lehkymi vykonnymi tanky, schovana artilerie a mezi tim nejaka ta hruba sila, tak to zatim vidim ja. Kazda strana ma na bojisti vlajku, ale k cemu ta je... mozna aby se nemusel na mape dohledavat posledni tank nepritele.
Jeste je ve hre neco jako posadka, ktera dale zlepsuje vlastnosti tanku, posadka asi muze umrit a tezko se preucuje na jiny typ tanku, ale pry se i tak vyplati ji pred prodejem tanku vyjmout a nahnat do noveho.
Z chatu jsem tak nejak napul pochytil, ze
Vice povi Fucik Gormisko, ktery ma na konte uz 100 bitev. Ja 2.
Tak panove ... nejake shrnuti
zatim jsou zde bitvy 15 na 15. Do budoucna maji byt 30 na 30 coz uz je docela dost. I ted tech 15 na 15 se casto zprvu jen schovam a cekam az se to trochu procisti a pak vyrazim.
Ve hre jsou 3 druhy tanku: Prvni je klasika tank s 360 stupnovou tocnou, pak destrojeri kteri maji velky dmg ale strili jen pred sebe (jdou tedy rychlim vozidlem vymanevrovat) a artilery kteri strili pres mapu ale musi mit light tanka jako skouta jinak vidi kulove.
kazdych 24 hodin pridavaji 150 gold (v bete je zadarmo, pak se za nej bude platit). Hru hraje more lidi a hraje se na kola. Zadny respawn. Kdyz te kilnou tak musis pockat do konce kola. Spustu hracu ma jiz medium tanky, ale osobne jsem zustal u typu Leopard (nemecky light tank - velmi rychly s dobrym kanonem). Samozrejme ze nedelam skoro zadny dmg tezkym tankum, ale spise vzdy rychle proklouznu za jejich rady a znicim jim artilery. Jeste neni ve hre domysleny system tymoveho hrani jelikoz se hraci pripojuji do fronty.
Jinak se vylepsuji tanky, sbiraji expy a kredity a hlavne i posadka se zlepsuje. U jednoho typu jsem mel posadku nad 90 procent a pomerne casto jsem trefoval cile i pri jizde. Ono zastavit a zamirit se nemusi vyplatit kvuli artilery ktere umi kill i na jeden zasah.
Hodne se mi i libi prostredi a skutecne funguje i schovavani za krovi a stromy. Ne jako v Planetside kde vidis treba roh tanku schovaneho za vegetaci. Zde proste jak jsi v krovi s tankem a nehybes se tak te souper nevidi dokud se nepriblizi a podobne.
Jinak hru doporucuji... je to docela zabava ... a je to zadarmo :)
Hrál jsem o víkendu s Luckym a Gormiskem a bylo to fajn. Pokud se chce někdo přidat, najdete nás na mumble.
Zatim me to moc neuchvatilo, WoT je predevsim malo akcni s prilis rychlou smrti. Skoro se netrefuju. Jako pripadna nahrada Planetside zatim vede GA. Jeste uvidime, az bude funkcni rozdelovani do tymu podle pratel/gildy.
Dulezite poznatky
Kdyby me nekdo vysvetlil jak sakra pouzivat ty miridla, byl bych mu vdecny.