ak tomu spravne rozumiem tak podla toho kde si spravite preorder tak dostanete bonus... napr. na Steame pisu ze Steam Exclusive pre-order Armor, ponukaju aj Digital deluxe edition
niesom si isty ale zda sa ze Pre-order (neviem ktorej verzie) spristupnuje betu cez steam...
Pre-Order:
Chromodynamic Armor: This armor is based on technology brought back from the Delta Quadrant by U.S.S. Voyager and is personal body armor that improves the damage and critical hits of your energy weapons.
Bonus attributes for the armor:
Digital deluxe edition:
bezimortis ante revivisco
Seznam prodejcu s s ruznymi bonusy je tady a zbezny popis bonusu tady.
Docela me s tim stvou. Clovek preferuje nejaky obchod ale chtel by bonus od jinyho kde mu to tak nevyhovuje. Jen tim stvou lidi.
Toto je bohuzial trend. Pre-Orderoval som si Red Faction - Guerilla na PC niekedy v juni-juli. Ja som si to objednal v nejakom UK store a som sa tesil ze aky supris bonus to ma a ked som odpalil objednavku, tak mi prislo potvrdenie ze tam budem mat nejaky komiksovy casak. Skoro ma vystrelo. Nastastie som tam zadal kreditku co vyprsala v juli, takze ked mi v auguste chceli strhnut prachy, tak to neslo
Ale suhlasim ze je to otravne. No nedivil by som sa keby to bolo vramci "sutazivosti" medzi jednotlivymi online shopmi. Lebo samozrejme s dobrym bonusom je vacsia sanca, ze u nich ludia ordernu.
Přehled lodí:
http://suricatasblog.files.wordpress.com/2010/01/stoshiptierchart.png
Bude nas 5 na vytvorenie flotily?
2/5
3/5
Zkusíme na startrekonline.cz naverbovat ještě další lidi?
Myslim ze Lucky ma tiez pre-order, takze to je 4/5. Ja skusim zlanarit jedneho kolegu, ci si to neskusi naostro.
Co sa tyka verbovania kludne, ale pokial si to len mienime skusit a po mesiaci zahodit, tak to nema zmysel. Ja mam ako primarnu vesmirnu vec EVE (naschval nehovorim ze vesmirnu strielacku, lebo tam skoro vobec nestrielam), takze hoci som mal tiky ze lifetime, tak radsej usetrim 150 euri na nieco rozumnejsie.
Ano mám steam preorder.
Tak jeste jednoho :)
No verbovat nekoho ze startrekonline.cz me prijde divny kdyz jich je hromada a nas ani ne 5 a kdo vi kolik nas zbyde za mesic. Nemel bych nic proti tomu pridat se spis k nim kdyby nemeli tak blby nazev fleetu. To je snad horsi jak davat si CZ za jmeno. Asi nedokazou vymyslet neco normalniho/originalniho.
Headstart by měl začínat prý dnes v 19:00. Uděláme večer partu, nabereme quest na defend sirius sector a párkrát to sjedeme. Budou expy i lepší equip.
No o siedmej mam divadlo, takze asi tak...
To jsem netušil že jsi herec
Kazdy sa musime nejako zivit, nie?