MYTH
The Legendary Warriors

StarTrek Online - Open Beta zacina 12.1.2010

This post has 19 Replies | 2 Followers

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000
wIng Posted: po, I 11 2010 15:53

T.j. zajtra

Top 10 Contributor
Posts 1 086

do closed beta sa uz neda dostat... takze bud open beta alebo uvidime kedy sa na to mrkneme...

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Launch je 5.2.

Top 10 Contributor
Posts 1 086

klucik mam z fileplanet, som zaregistrovany a taham klienta....

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Posts 731

Klienta taham uz par hodin a par hodin to jeste potrva. Torrent se nejak vlece a FP je jeste 10x pomalejsi.

Klic z TenTonHammer.com. Jinde sem ho nenasel lehce ziskatelny, bud losovani(MMORPG.com) nebo jen placeni uzivatele (Fileplanet)

Top 10 Contributor
Posts 1 086

na ja fileplanet nie som plateny ale mozno sa im uz minuli pre neplaenych...

pravdou je ze stahovanie klienta ide brutalne pomaly, menej ako 100MB za hodinu takze na celeho klienta par dni...

ten torrent je oficialny ?

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Posts 731

Torrent je oficialni (odkaz dole na strankach se seznamem moznych downloadu), ale rychlost mizerna (100-400kB/s). Pribyli tam nejaky dalsi zdroje na stahovani tak mozna budou rychlejsi.

Fileplanet jsem zkousel v pondeli v noci, a jen placeny tak nevim (mozna to bylo moc brzo, ale uz tam byl odkaz z oficialnich stranek).

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

To totiz bola este Closed Beta (myslim). Pozri si FilePlanet znova, ja som fcera vecer uplne normalne dostal kluc - subscription nemam, len som registrovany.

Mne daval FP medzi 40-70 kB/s, ale v noci sa mi restartol komp koli updatu, takze som to klikol rano znova a bohvie ako a kam sa to dostane.

Torrent predpokladam kym sa instalacka nerozsiri, tak to pojde pomaly, ale v momente ked ludia zacnu seedovat tak by sa to malo rozbehnut... 

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Torrent by u mal byt v pohode. Teraz som ho pustil, dava mi to 300+ kB/s a tvrdi ze to pofrci 9h. FilePlanet mam pusteny od rana, mam 39% stiahnutych a vraj to este bude robit 8h...

Pokial chcete torrent, tak mozem do mojho klienta prihodit vasu IPcku ako Peera...

Top 10 Contributor
Posts 1 086

fileplanet je zabity, mne nejde poriadne ani torrent a startrek downloader si ani neskrtne :(

zjavne chlapci nezvladli napor...

len tak pre zaujimavost na torrente je 1108 seedov 6011 peerov a obidva pomaly rastu...

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Posts 731

Me stahnuti pres torrent zabralo 14 hodin. Je to na dlouho :(

Jinak prvni dojmy zatim nevalne. Server je dost zalagovany, postava/lod se casto vraci nebo poskakuje. Casto se objevim s postavou ve vesmiru nebo s lodi uvnitr zakladny, nekolik padu serveru (nebo aspon prestal odpovidat) behem te hodiny co sem to kousel. Boje me pripadaji takovy pomaly, s opozdnenou odezvou. Snad je to jen pretizenym serverem a mnozstvim lidi co bylo v tutorialu.

Top 25 Contributor
Posts 315

Nemáte někdo klíč navíc? Přišel jsem jak se zdá pozdě, protože fileplanet už klíče nemá.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Gormisko:

Me stahnuti pres torrent zabralo 14 hodin. Je to na dlouho :(

Jinak prvni dojmy zatim nevalne. Server je dost zalagovany, postava/lod se casto vraci nebo poskakuje. Casto se objevim s postavou ve vesmiru nebo s lodi uvnitr zakladny, nekolik padu serveru (nebo aspon prestal odpovidat) behem te hodiny co sem to kousel. Boje me pripadaji takovy pomaly, s opozdnenou odezvou. Snad je to jen pretizenym serverem a mnozstvim lidi co bylo v tutorialu.

Ja som to zinstaloval niekedy okolo 21:15 a dal som tomu pol hodky. Grafika je troska moc komiksova na moj vkus, ale da sa to prezit. Ked si nastavim rozumne ovladanie, tak to snad nebudem musiet klikat cez ASDW, co je pre mna ako lavaka absolutna smrt. Lagy som nemal, ale v zasade som dobehol len na koniec tutorialu. No, na koniec, ani vlastne neviem, len som postrielal Borgov a mal som si vybrat prveho oficiera, predpokladam ze potom este tutorial pokracuje vo vesmire. Kedze o 21:45 zacinal v telke novy serial, tak som isiel kukat ten a potom som este pol hodky klikal do PS3, takze poriadne si STOcko oklikam dneska.

P.S. A downloadnute som to mal tam za 2.5 hodky.
P.P.S. Hermanku, skus aj ine stranky ako napr. TenTonHammer ci MMORPG ci tam nahodou nieco nemaju.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

http://www.startrekonline.com/openbeta#faq

tuto je zoznam webov. Podla tohto TenTonHammer uz kluce nema, ale skus niektoru inu...

Page 1 of 2 (20 items) 1 2 Next > | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi