z technickych pricin su TeamSpeak aj Ventrillo nedostupne, ale mame nahradu - Mumble... takze stahujte a nastavujte...
Mumble server prevadzkuje Czertik
Mumble clienta najdete na http://mumble.sourceforge.net/
bezimortis ante revivisco
strukturu kanalov vytvorim neskor, zatial pouzivajte root alebo existujuce kanaly...
Můžu poprosit o vytvoření podkanálu Lotro s názvem "Idle" nebo něco v tom smyslu "Jsem na příjmu, stačí na mě houknout"
Máme v kinu pár lidí, kteří takto chtějí být k sehnání na různé akce, ale zároveň nechtějí poslouchat konverzaci v hlavím kanále.
Díky
spravim vseobecny Idle tak ako bol na TS... momentalne na ten ucel pouzivam hlavny kanal MYTH
niekedy v priebehu dna 20.11.2009 prebehne upgrade na verziu 1.2.0-beta1 takze ak sa nebudete moct pripojit upgradnite si prosim klienta
linka na stiahnutie klienta: http://sourceforge.net/projects/mumble/files%2FMumble%2F1.2.0~beta1%2FMumble-1.2.0~beta1.exe/download
momentalne mame nizky celkovy limit na datovy tok, nastavte si prosim kvalitu na cca 16.5kb/st nez to poriesime...
mozete skusit prestavit kvalitu na cca 32kbit, ak by s tym boli problemy dajte mi vediet
Jde nastavit na mumble vytvareni docasnych kanalu kymkoliv jako to bylo na TS? Obcas se hodi (nekdy se sejde tolik lidi ze vyuzivaji i test kanal), ale pevny kanaly kvuli tomu nema cenu vytvaret protoze jsou pak stejne prazdny.
v zasade sa to da, je tam moznost "make temporary" ale nie som si isty ci to je ono, v najhorsom sa da spravit staly kanal a potom zmazat
prava mozem pridelit registrovanym uzivatelom alebo mozem spravit skupinu ale do nej mozem opat dat len registrovanych uzivatelov
nerad by som menil default prava pre vsetkych nech v tom nie je zmatok
instrukcie ako sa zaregistrovat dodam na poziadanie
Autentifikacia na servery Mumble voice.czertik.net
Kroky =
1. Zaregistrujete sa na Mumble celkovo obecne.
2. Vyberete kanal voice.czertik.net
3. V pravo mate taku "modro svetlu" tabulku a v nej mate: Server info a Registration. Kliknete na Registration. Tu si vyplnite svoje Prihlasovacie meno (Vase Mumble meno) a vase prihlasovacie heslo.
4. Ked ste si v Mumble vytvorili Certifikat na vase meno (mumble meno) na mumble, tak pri nahlaseny vas popyta heslo ktore ze zadavali pri registraci v kroku 3.
a to je vsetko a vedla vaseho mumble mena sa objavi "A" ako Authorized
v najblizsich dnoch bude presun Mumble servera na nove zelezo, mozu nastat vypadky, necakame ziadne vacsie problemy
Zahodte mumble, TS3 je uz v hlbokej bete, je cas sa vratit k niecomu normalnemu.
můžu vás sehnat někde jinde než na mumble a ve hře? nějaká skupka na skypu nebo icq? díky :)
Skype neni dôvod kedze mame mumble a icq tiez asi neni treba , keď komunikujeme cez písmenka na chatu v lotru. Dokonca na mumble sa dá aj chatovať, takže 2in1.
Farol: můžu vás sehnat někde jinde než na mumble a ve hře? nějaká skupka na skypu nebo icq? díky :)
vela z nas je na steame... http://community.myth.sk/forums/t/373.aspx ale ti co prave hraju su zvycajne na Mumble
please mozete mi poslat PM s heslom na mumble momentalne niesom aktivny v ziadnej hre jedine rift kde zatial nieje guilda. takze nemam pristup ku ziadnemu leadrovi od ktoreho by som to vyzobral.
LOTRO - Dwarf Guardian, weaponsmith
RIFT - Herori - Cleric/Healer, artificier (Whitefall)