MYTH
The Legendary Warriors

Position in queue: 29321

rated by 0 users
This post has 15 Replies | 1 Follower

Top 10 Contributor
Posts 1 086
bezi Posted: st, II 25 2009 18:23

quakelive.com ma implementovane cakacie zoznamy na stiahnutie...

heh... asi chvilu potrva nez to stiahnem...

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100

42365 skoda ze som zavcasu neupdatoval no pockam si

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Posts 1 086

chlapci nieco nedomysleli... musim pockat na patch :(

nainstaloval som ale po nahlaseni ma hodi spat na cakacku...

veeela ludi ma rovnaky problem...

ID odpovedalo:

We're working on this.

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100

aha tak preto som v znovu na konci zoznamu :) . noo zaujem je viditelne velky

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Posts 731

Zajem je moc velkej. jesli se pokazde bude muset cekat hodinu ve fronte tak to bude spatny

Top 10 Contributor
Posts 1 086
bezi replied on št, II 26 2009 20:00

stiahol som to na 5 pokus aj dokonca nainstaloval na dalsich 5 pokusov aj downloadol celu hru ale padne mi to hned po logine...

resp. opat ma to hodi do fronty na stahovanie... sak uz to mam cele na disku... alebo sa to taha po kuskoch ?

nech si chlapci nechaju... pozriem sa na to opat o mesiac ked to rozchodia...

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Posts 731

No de o to ze to nebyla fronta na stahnuti ale fronta na lognuti do hry. takze pokazde kdyz  logujes tak cekas ve fronte. Nevim ani pak to neni ono. Dostal sem se jen do treningove mistrnosti. Hledani online serveru hlasi internal error

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100

mne to slape v pohode ale je fakt ze stahovanie som si nechal na rano kedy bola fronta "len 650" ludi.

co mam ja skusenost ked  clevek prejde uvodnym testom tak to este cosi stahuje (v mojom pripade 15 min) a potom uz nic netaha , aspon teda nic nevidim.

Top 10 Contributor
Posts 731

me to neslape vubec. pokazde cekam ve fronte. kdyz se opravdu dostanu dovnitr tak bud neni zadny server nebo jen 2-3 a na zadny se nedostanu (vic jak 2 min ceka na nejakou autentizaci nez to tipnu). Vim ze je to zadara a beta ale prvni dojem dost odrazujici

Top 10 Contributor
Posts 1 086

mne to komplet ,mrzlo a musel som to manualne zmazat z disku

prvy krat to zmrzlo pri stahovani druhej casti - potom koli nejakej chybe cele skapalo tri krat po sebe tak som to cele zmazal z disku a nechal downloadnut znovu...

akonahle chcem zmenit ovladanie tak mi to padne... o login fronte pomlcim...

a to este nezacali klasicke problemy s punkbusterom Super Angry to si zase uzijem nez to rozbeham...

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100

ehm v ktorom browseri to skusate ?

za seba mozem povedat ze mozilla 3.0.6 v pohode 

Top 10 Contributor
Posts 731

Vypada to ze ten problem s pripojovanim byl zalezitosti pretizeni nebo danym serverem. dneska uz to jede uplne v poho a i hromadu serveru vidim. Jen asi jak vypli zapisovani do DB krome roztridovaciho tutorialu tak nejde asi pridat ani nikoho do friends. Pozvanku od photona sem prijal a nic se nestalo

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100

ako nic , ja ta mam vo frendliste

Top 10 Contributor
Posts 731

Tak to asi trvalo dlouho. U me nic, dival sem se i k tobe do profilu a tam sem nebyl uvedenej jako friend (jedine ze bych nevidel sebe)

Edit: uz me friends naskocili taky

Top 10 Contributor
Posts 1 086

ja sa nahlasim, pockam vo fronte, odreportujem posledny crach hry a hned na to mi to padne...

ak sa dostanem aspon do webovej casti tak okrem profilu nic nefungje...

bezi
mortis ante revivisco

Page 1 of 2 (16 items) 1 2 Next > | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi