vsetky doteraz vytvorene bannery a loga najdete na http://community.myth.sk/media/g/myth/default.aspx
navod ako si spravit vlastny MYTH banner najdete http://community.myth.sk/blogs/informacie/archive/2008/10/22/ako-si-vyrobit-myth-banner-zo-sablony.aspx.
takze som vytvoril zopar ukazkovych MYTH bannerov, navrhujem ich spravit este zopar pre GW, PS a LotR, pripadne aj TR
potom to niekam zavesit ale otazka je kam ? sem s navrhni kam by s ato dalo dat nech sa trochu spropagujeme
standardne rozmery:
na vyrobu mam sablonu, ak niekto chce vyrabat tak mozem dodat sablonu a navod, je to robene v Paint.NET
minimalne je to planovane na novu verziu MYTH webu ktora je zatial v nedohladne
prvy ukazkovy banner
takze shrniem: sem narvhy kam to mozme postnut, dalej pripomienky k bannerom a pripadne navrhy na dalsie bannery
bezimortis ante revivisco
Podle me propagace nema zatim moc smysl, dokud nebude nova verze webu. Pokud nekoho zaujme banner a dostane se pres nej na stare neaktualizovane stranky, kde funguje jen forum (stezi - moc aktivity na nem neni) tak ho to spis jen odradi. Na tohle novy lidi nenaberem. Banner je hezky, ale je na nej zatim brzo
no ale totoooo...to je velmo pjekny banner...skladam poklonu ...ale zatial ma nenapada, kam to dat...snad ma nieco napadne
dalej tu mame nejake PSkove bannery, ten QUasar sa mi nezda moc podareny, sak posudte sami
zisli by sa vhodne screenshoty lebo v mojej zbierke toho je vela ale nemam napr. ziadny screenshot postavy v rexe vhodny na banner, nema niekto ?
Takze nejake pokusy z GW
este to asi upravim tak aby meno hry nebolo na ciernom pozadi ale na trasparetnom ale neviem neviem :)
potreboval by som este screenshoty ostatnych povolani vhodne na banner najlpsie v nejakom elite armore, kto ma alebo moze spravit ?
chybaju mi vhodne screenshoty z LotR a TR... takze sa nehanbite a sem s nimi
Gormisko: Podle me propagace nema zatim moc smysl, dokud nebude nova verze webu. Pokud nekoho zaujme banner a dostane se pres nej na stare neaktualizovane stranky, kde funguje jen forum (stezi - moc aktivity na nem neni) tak ho to spis jen odradi. Na tohle novy lidi nenaberem. Banner je hezky, ale je na nej zatim brzo
podla mna linky mozu ist zatial priamo na community.myth.sk kym sa prerobi web a potom sa prehodia na novy web
dalej budu aj bannery vhodne ako podpisy na inych forach a pod. s inymi rozmermy...
casu mam malo ale chcel by som to cele nejak nakopnut... pripadne ak sa najdu dobrovolnici co chcu pomoct tak to len uvitam :)
Bannery na postovanie na forach si myslim budu mat vyrazne lepsie vyuzitie ako bannery na web. Co sa tyka noveho webu, je otazne co tam dat. Druha vec je, ze CS je expandovatelne, akurat sa na to treba kuknut ze ako velmi...
za GW urcite mozem zosmolit:
Ritu v elitnom
Rancerku v elitnom
Asa v elitnom, ale to uz mas
s trochou casu a financii mam samozrejme aj ine povolania
Mesmerka
Ele
Derviska
Paragonka
Monkina, Wariorka a Nekrosa su este trochu daleko od elitneho armoru
Což mě napadá. Bezi proč když si dám na www.myth.sk PS. Tak je tam pořád starý web (myšleno grafika) a né už ten nový ?
taky pokus o GW lezate bannery, vysledok posudte sami
a este lezaty pokus pre PSko
Darkpower: Což mě napadá. Bezi proč když si dám na www.myth.sk PS. Tak je tam pořád starý web (myšleno grafika) a né už ten nový ?
pretoze ziadny novy este nie je... ale casom bude... ale mozno myslis na clanky a sprievodcu, tam je ina grafika...
a dalsie dva pre PSko
pro lotro