Jak jste na tom ted s aktivním hraním ?
Já si občas zahraji, když jsem teď na nové lince od UPC. Ale hraji sám a nikoho z MYTH jsem už dlouho neviděl online :(
BFko som nehral ani nepamatam. Mam sice kupenu expansion, ale dal som to len raz. V zasade ak najdem disk (prijebane EA aj s kontrolou originalu) tak si kludne rad zahram.
No a pokial viem, tak Bezi zinstaloval 1.25 patch a mu to tvrdi ze nema original disk (prijebane EA aj s kontrolou originalu).
No já mám originál, ale nekupoval jsem Datadisk a pařím základ. A tam mi patch fachá v klidu.
Tak dej čas a mužem se domluvit :)
Od poslednmeho patchu mi to nejde :( stale tvrdi ze nemam poslednu verziu a to som skusil vsetky finty co zaberali na predchadzajuce patche...
Inac som si zahral tak hodku za tyzden ako oddychovku...
bezimortis ante revivisco
Si pamatam ze bezi tento problem uz raz mal, myslim ze s 1.2kou. Ja som vzdy fungoval uplne v pohode, aj ked je pravda ze kedze som disk nevedel najst, tak som 1.25 iba aplikoval.
Dneska na to mrknu.
Zkoušeli jste stahovat full Patch a nebo jen update z verze na verzi ?
Darkpower: Dneska na to mrknu. Zkoušeli jste stahovat full Patch a nebo jen update z verze na verzi ?
ja som tahal a instaloval full patch
Takze skusil som sa lognut a dostal som sa dnu. Ja neviem co som tahal, ale bolo to cez EA Link.
Jo já to také tahám skrze něj. Tak možná bys to Bezi měl zkusit také.
ja tiez pouzivam EA link...
Pak je tu možnost, že by ti někdo zpiratil klič ....
To nie. Najprv to kontroluje disk az potom sa mozes lognut na Master Server.
tak uz som to rozbehal...
Fajn.
Takže ted se jen domluvit a vyrazit lovit .... :)
Sme to parili s Bezi nejaku.. no mozno hodku. Kua Fall of Berlin a buzeranti za EU sa nejako naspawnovali na tie vysoke baraky v juhovychodnom rohu a sniperkami ostrelovali PAC spawn pointy. Zasa nejaky patch nieco posral. Ani sa neodvazim tvrdit ze to bola 1.25tka, lebo som medzitym prepasol myslim 1.23ku.
To cloveku normalne zoberie chut hrat. Ale ja som skusal nove mapy, a tie su celkom cool. Aj zopar kua velkych, nove vozitka, celkom OK.