Vcera som len cumel co zvladne team 4 rangerov... aj v pripade ze som mal mrtvych healerov to slo vcelku v pohode zo self-healom. 2xBarrager, 1x Interrupter a 1xBeast Master.
Isiel som po sebe Heart of the Shiverpeaks a Destruction's Depths
Najprv HoS. Tam to slo hladko aj ked skupinka asi 10 clerirov bol celkom problem... Posledny boss ktoreho som nevedel nijak sundat v predchadzajucich pokusoch padol, sice to chvilu trvalo ale padol. Ja som zomrel raz a este jeden nejaky hero a niektori henchmeni padli ale udolal som ho tak ze som poflagoval rangerov do vacieho okruhu a heareov za nich ako byva v poslednom case moja taktika v tazsich bojoch.
V DD mi raz padla cela parta ked sa mi zisli 4 skupinky Destroyerov ale prekvapiso som ich po resurekte sundal ale iba vdaka tomu ze som mal 4 zvieratka ktore boli striedavo nazive a mrtve a destroyeri sa cez nich vdaka blbej logike nedostali. Druhykrat podobna situacia uplne na konci v poslednom leveli sa mi naagroval boss a 3 skupinky tu som tiez padok raz ale nie cela parta. Tu ma ale este hrac navyse troch Golemov ale z nich sa mi dvaja vypli v tej navacsej bitke s Destroyermi.
Navyse som uplne zabudol ze si mam zapnut deldrimorsky titul ktory pridava lifestealing pri kazdom skile v boji s destroyermi.
Mala zmena v mojom konfigu bola ze kazdy ranger mal Poison Tip Signet vcetne mna a to slusne zaberalo aj na destoryerov.
K mojej ranger parte som pribral 2xMo, 1xN a W. Frontlinerka Devona bola viac mrtva ako ziva v niektorych castiach takze ziadna extra pomoc.
bezimortis ante revivisco
no pekne pekne...tak gratulujem
hmm moja krasna rangerska zostava si vylamala zuby na jednom dungeone [:'(] bol myslim diffuculty master ale...
no proste asi tak 30 destoryerov z toho do 10 dervishov v skupinkech rychlo po sebe som nestihal umlatit a ti dervisi ma proste dobili - smik smik s kosou a vsetky zvieratka lezali na zemi a uz som len kukal ako mi postupne parta lahla... toho bosa na zaver neratam aj ked daval za rany 350 a hned na to za 250 to bol oproti dervishom len neprijemy detail a ked som sa konecne zbavil dervishov tak siel na prvy pokus... tak 30 smrti som si pridal do zbierky a uz som prekrocil 500 vcera...
bol to dungeon Raven's point (nepamatam ci je Difficulty master)
a este navyse sommal dalsi quest v tom dungeone ktory bol ale v pohodicke
fuuha...no verim ze to muselo byt maso dervisi su potvory...jednu taku mam
mozno by pomohol nejaky SS (alebo SV) necro, pripadne water ele a dobre to secko nahexovat...ale mne sa to hovori, ked som tam nebol
ked ma clovek 4 henchmenov tak to ho vela nenakombinuje
hmm tak som skusil uplne krekopat build a lebo som nevedel prejst jednu msiu a mastra (8min) min. som to dostal na 8:08...
konecna zostava: A, Mo, N Minion Master, Rt Spirit Spammer, P utocny, Mo, Mo, E Fire, E Earth...
mal som to hotove za 4:30 nechapem ako sa to podarilo, siel som tu misiu aspon 20x s inymi konfigmi a neslo to...