MYTH
The Legendary Warriors

Ranger party Rulez :)

rated by 0 users
This post has 5 Replies | 1 Follower

Top 10 Contributor
Posts 1 086
bezi Posted: št, V 22 2008 8:32

Vcera som len cumel co zvladne team 4 rangerov... aj v pripade ze som mal mrtvych healerov to slo vcelku v pohode zo self-healom. 2xBarrager, 1x Interrupter a 1xBeast Master.

Isiel som po sebe Heart of the Shiverpeaks a Destruction's Depths

Najprv HoS. Tam to slo hladko aj ked skupinka asi 10 clerirov bol celkom problem... Posledny boss ktoreho som nevedel nijak sundat v predchadzajucich pokusoch padol, sice to chvilu trvalo ale padol. Ja som zomrel raz a este jeden nejaky hero a niektori henchmeni padli ale udolal som ho tak ze som poflagoval rangerov do vacieho okruhu a heareov za nich ako byva v poslednom case moja taktika v tazsich bojoch.

V DD mi raz padla cela parta ked sa mi zisli 4 skupinky Destroyerov ale prekvapiso som ich po resurekte sundal ale iba vdaka tomu ze som mal 4 zvieratka ktore boli striedavo nazive a mrtve a destroyeri sa cez nich vdaka blbej logike nedostali. Druhykrat podobna situacia uplne na konci v poslednom leveli sa mi naagroval boss a 3 skupinky tu som tiez padok raz ale nie cela parta. Tu ma ale este hrac navyse troch Golemov ale z nich sa mi dvaja vypli v tej navacsej bitke s Destroyermi.

Navyse som uplne zabudol ze si mam zapnut deldrimorsky titul ktory pridava lifestealing pri kazdom skile v boji s destroyermi.

Mala zmena v mojom konfigu bola ze kazdy ranger mal Poison Tip Signet vcetne mna a to slusne zaberalo aj na destoryerov.

K mojej ranger parte som pribral 2xMo, 1xN a W. Frontlinerka Devona bola viac mrtva ako ziva v niektorych castiach takze ziadna extra pomoc.

bezi
mortis ante revivisco

Top 50 Contributor
Posts 154
alg replied on št, V 22 2008 23:29

no pekne pekne...tak gratulujem Smile

Top 10 Contributor
Posts 1 086

hmm moja krasna rangerska zostava si vylamala zuby na jednom dungeone [:'(] bol myslim diffuculty master ale...

no proste asi tak 30 destoryerov z toho do 10 dervishov v skupinkech rychlo po sebe som nestihal umlatit a ti dervisi ma proste dobili - smik smik s kosou a vsetky zvieratka lezali na zemi a uz som len kukal ako mi postupne parta lahla... toho bosa na zaver neratam aj ked daval za rany 350 a hned na to za 250 to bol oproti dervishom len neprijemy detail a ked som sa konecne zbavil dervishov tak siel na prvy pokus... tak 30 smrti som si pridal do zbierky a uz som prekrocil 500 vcera...

bol to dungeon Raven's point (nepamatam ci je Difficulty master)

a este navyse sommal dalsi quest v tom dungeone ktory bol ale v pohodicke

bezi
mortis ante revivisco

Top 50 Contributor
Posts 154

fuuha...no verim ze to muselo byt maso Sad
dervisi su potvory...jednu taku mam Wink

mozno by pomohol nejaky SS (alebo SV) necro, pripadne water ele a dobre to secko nahexovat
...ale mne sa to hovori, ked som tam nebol Wink

Top 10 Contributor
Posts 1 086

ked ma clovek 4 henchmenov tak to ho vela nenakombinuje Sad

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Posts 1 086

hmm tak som skusil uplne krekopat build a lebo som nevedel prejst jednu msiu a mastra (8min) min. som to dostal na 8:08...

konecna zostava: A, Mo, N Minion Master, Rt Spirit Spammer, P utocny, Mo, Mo, E Fire, E Earth...

mal som to hotove za 4:30 nechapem ako sa to podarilo, siel som tu misiu aspon 20x s inymi konfigmi a neslo to...

bezi
mortis ante revivisco

Page 1 of 1 (6 items) | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi