Spiresi nikdy tak nebolo a tak nebude , aby sme odsudzovali hráčov pre štýl svojho hrania. Každý má iný štýl hrania , takže úplná pohoda. Jak píše Nien , loguj a užívaj si túto krásnu hru :) V piatok nám pribudne nová mapa , takže parada.
čafte, dnešné DNko nestíham kvôli pracovnej zaneprázdnenosti, hádam sa to časom zlepší
Ahoj, bohuzel dnes zase nestihnu LT :(
A pristi sobotu bohuzel taky ne...
Neboj, mojich 200K ťa nahradí :P
Ahoj,
Zireael a mna caka za par dni stahovanie do noveho bytu (aj mesta), s cim suvisi malovanie, nakup nabytku atd., takze nebudeme mat cas hrat aktivne LOTRO, zatial na dobu neurcitu. Radi by sme zatial zostali v kinshipe; vratime sa, ked to situacia dovoli :-)
Jasne , v pohode Meanas , kľudne si porobte čo je potreba. Každopádne , keď sa všetko porobí , tak vás zase radi privítame medzi nami. A čo sa týka členstva , tak to sa nemusíte obávať , samozrejme počkáme. čakacia doba je až 222 dni :P Tak sa držte ,zatiaľ ahoj
Bohužel se nemůžu zúčastnit dnešního riftu
Dnes se taky nezúčastním raidu, brácha mě pozval na kolaudačku bytu.
rad by som ospravedlnil Tichoslapka z dnesneho raidu - chcipnul mu internet
Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO : Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea
ja sa tiez chcem dodatocne ospravedlnit z dnesneho BGcka, myslel som ze to stiham, ale nie :)
POST zmazany, ked mam emostavy pisem somariny :D ignorovat...
Drž sa a keď sa všetko vyrieši , tak sa vráť. Každopádne budeš nám chýbať. Niekedy dobehni na mumble aspoň pokecať :)
Neboj zástavu Mythu nesiem až do Mordoru :)
Cau za tyden :D
Ahojte, omlouvam se za pondelek 27 watchera na ktereho jsem byl prihlaseny. odpoledne mi odesla graf karta.
jiz delsi dobu se mi nepodarilo dostat se do on-line stavu v lotru, protoze prijdu povetsinou z prace a jsem definitivne off-line v realu... Ale prosim nemazat, nevyhazovat, blizi se zima a urcite me milosrdne sunda chripka, nebo tak neco a budu mit cely tyden na Lotrovani az do uzdraveni :) Nebo polevi nasazeni pracovni, to je druha moznost... Snad brzy ve hre.