MYTH
The Legendary Warriors

Absence

rated by 0 users
This post has 460 Replies | 29 Followers

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 829

Spiresi nikdy tak nebolo a tak nebude , aby sme odsudzovali hráčov pre štýl svojho hrania. Každý má iný štýl hrania , takže úplná pohoda. Jak píše Nien , loguj a užívaj si túto krásnu hru :) V piatok nám pribudne nová mapa , takže parada.

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Swtor - Xiaan  Sith Sorcerer 50 lvl

Top 50 Contributor
Male
Posts 128

čafte, dnešné DNko nestíham kvôli pracovnej zaneprázdnenosti, hádam sa to časom zlepší Sad

Top 50 Contributor
Male
Posts 123

Ahoj, bohuzel dnes zase nestihnu LT :(

A pristi sobotu bohuzel taky ne...

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 829

Neboj, mojich 200K ťa nahradí :P

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Top 200 Contributor
Posts 4

Ahoj,

Zireael a mna caka za par dni stahovanie do noveho bytu (aj mesta), s cim suvisi malovanie, nakup nabytku atd., takze nebudeme mat cas hrat aktivne LOTRO, zatial na dobu neurcitu. Radi by sme zatial zostali v kinshipe; vratime sa, ked to situacia dovoli :-)

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 829

Jasne  , v pohode Meanas , kľudne  si porobte čo je potreba. Každopádne , keď sa všetko porobí , tak vás zase radi privítame medzi nami. A čo sa týka členstva ,  tak to sa nemusíte obávať , samozrejme počkáme. čakacia doba je až 222 dni :P Tak sa držte ,zatiaľ ahoj

Top 10 Contributor
Female
Posts 457

Bohužel se nemůžu zúčastnit dnešního riftu Sad

Top 10 Contributor
Female
Posts 457

Dnes se taky nezúčastním raidu, brácha mě pozval na kolaudačku bytu.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 100

rad by som ospravedlnil Tichoslapka z dnesneho raidu - chcipnul mu internetSad

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 50 Contributor
Male
Posts 139

ja sa tiez chcem dodatocne ospravedlnit z dnesneho BGcka, myslel som ze to stiham, ale nie :)

Top 10 Contributor
Posts 685

POST zmazany, ked mam emostavy pisem somariny :D ignorovat...

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 829

Drž sa a keď sa všetko vyrieši , tak sa vráť. Každopádne budeš nám chýbať. Niekedy dobehni na mumble aspoň pokecať  :)

Neboj zástavu Mythu nesiem až do Mordoru :)

Top 50 Contributor
Posts 100

Cau za tyden :D

Top 50 Contributor
Female
Posts 107

Ahojte, omlouvam se za pondelek 27 watchera na ktereho jsem byl prihlaseny. odpoledne mi odesla graf karta.

Top 75 Contributor
Male
Posts 23

Ahoj,

jiz delsi dobu se mi nepodarilo dostat se do on-line stavu v lotru, protoze prijdu povetsinou z prace a jsem definitivne off-line v realu... Ale prosim nemazat, nevyhazovat, blizi se zima a urcite me milosrdne sunda chripka, nebo tak neco a budu mit cely tyden na Lotrovani az do uzdraveni :) Nebo polevi nasazeni pracovni, to je druha moznost... Snad brzy ve hre.

Page 20 of 31 (461 items) « First ... < Previous 18 19 20 21 22 Next > ... Last » | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi