MYTH
The Legendary Warriors

Absence

rated by 0 users
This post has 455 Replies | 29 Followers

Top 25 Contributor
Posts 182

Tak to jsou vymluvy, ja se stehoval a byl jsem jen jeden den bez internetu Stick out tongue.

Top 150 Contributor
Posts 10
Angeus replied on št, VIII 26 2010 12:26

Zdravim vsechny,zaplatili sme si se synem oba na 2 mesice LOTRO a mame v planu aktivne hrat.Takze hlasim navrat Angeus,Holtz je v jinem klanu ale ja ho dokopu zpet........

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 765
Markorn replied on št, VIII 26 2010 13:21

Nazdar , vitaj opäť v stredozemí

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Swtor - Xiaan  Sith Sorcerer 50 lvl

Top 75 Contributor
Male
Posts 28
majsha replied on pi, VIII 27 2010 14:06

Zdravim, ohlasuji ze si davam do 10. zari pokrovou pauzu :) Ted o vikendu jedu na Uprising festival a pak sou velky turnaje v pokru, takze mi na hrani moc casu nezbejva. Verim, ze to beze mne vydrzite tech (par) dni :))

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 765

Poker ? Tak drž sa a hlavne pomaličky u stolu. držím palce. ja idem na budúci tyždeň tiež na turnaj , ale nic extra 5 stolov po 10 ľudi. Budem rád ak sa dostanem na Final stôl :)))

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Top 150 Contributor
Posts 10
Angeus replied on ne, VIII 29 2010 13:51

Po delsim rozmysleni jsem se rozhodl zkusit stesti v kinu kde hraje muj syn,Holtz,kdyz ho nechcete nabrat zpet sam bez nej hrat nebudu,to snad pochopi kazdy,a po vcerejsim mem vypadku kdy jsem se nechtene zdrzel u kamosky.....,a syn chtel jit za me na BG,a to driv chodil na DN i na BG, kdyz sem nebyl online a nikomu to nevadilo a najednou valestis byl radikalne proti,tak to rozhodlo,samozrejme me to docela mrzi ,moc jste my jako kin pomohli,bez kinu bych behal v buhvivcem,ale situace se stala takovou jaka je......a taky me docela vadilo ,ze jste mi sebrali membera,a ostatni lide co dlouho nehrali tak tem byl member ponechan,tot vse,vratil sem se do hry abych si ZAHRAL,o nic jinyho mi neslo,copak se driv pri skladani party na DN nebo BG resily takovehle veci,ze za nekoho sel nekdo jiny a nemohl?nekdo si mozna neuvedomuje ,ze je to jen hra,a nikdy nebudu uprednostnovat real zivot pred hrou-NIKDY.

Top 150 Contributor
Posts 10
Angeus replied on ne, VIII 29 2010 13:58

Nejvic me to mrzi kvuli Markornovi,ten mi jako clovek i jako hrac  bude chybet nejvic,je to asi jediny clovek v Mythu,ktery udelal pro kin asi nejvic ze vsech.A jsou tu i dalsi kteri mi budou chybet ale to by byla dlouha radka,proste me to moc mrzi a dlouho bude..........

Top 10 Contributor
Male
Posts 461
Hvezdy replied on ne, VIII 29 2010 13:58

Takže.....zaprvé hodně štěstí.

Zadruhé membera bereme všem co překročí 111 dní neaktivity pokud si dobře pamatuju. Po 222 dnech je člověk vyhozen s tím, že když se vrátí tak je nabrán zpět.

Zatřetí..... Holtz za tvoji postavu jít nemohl protože byl prostě z jiného kinu. Kdyby byl u nás tak nepředpokládám, že by byl nějaký problém.

Takže ještě jednou hodně štěstí a měj se :)

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 765

Ahoj Angeusi, maj sa a určite sa stretneme ešte v hre.

Top 75 Contributor
Male
Posts 28
majsha replied on ne, VIII 29 2010 23:56

diky za support :D jinak ja se chystam na balkan poker festival ve Zlatych Piskach v Bulharsku, ja naopak s final stolem ani nepocitam, ale ze se dostanu na placeny pozice si verim, tak uvidime :D

Top 100 Contributor
Posts 16
Ellwe replied on po, VIII 30 2010 14:12

3-11.9.2010 dovolena, vicemene bez netu a urcite bez pocitace. Jedu do Alp, nacvik behani do kopce mam z BG dobry Stick out tongue

Top 10 Contributor
Posts 501

ahoj, nejsem si jistej, jestli stihnu dnešní BG, snad to dáte dohromady i beze mne.

Top 50 Contributor
Male
Posts 139

tak opat zmiznem na tyzden prec, od soboty do soboty (4.9.-11.9.). vidime sa vo F2P Big Smile

Top 50 Contributor
Male
Posts 92

Jelikož se mi vše podařilo vyřešit lépe než jsem čekal vracím se již opět do hry. Pravdou je že jsem si polepšil hlavně i časově ... konečně budu mít pravidelně volné víkendy ale i během všedních pracovních dní si konečně najdu mnohem více volna pro sebe. Nutno ale podotknou že se můj způsob hraní nijak zvlášť nezmění. Řeknu Vám to přímo ... budu opravdu spíše jen sváteční hráč, nepočítám nijak zvlášť s tím že se budu snažit aktivně podílet a chodit na společné akce. Všechen ten volný čas si spíše vynahradím na jiné aktivity, takže v lotru si pojedu občas jen tak za sebe a možná něco málo ve spolupráci podle situace. Když už mám lifetime tak by byla škoda toho vůbec nevyužívat. 

Pokud nebudete ochotni pod Myth samotným udržovat takové hráče jako bych byl já, klidně mi to sdělte a bez nějakých sporů odejdu z klanu. Nechci ale zase čeřit vlny. Nijak jsem se nesnažil dělat zbytečné problémy ani se o to nechci pokoušet. Zkrátka pokud mě budete tolerovat budu rád, pokud ne svět se nezboří :o) 

Top 25 Contributor
Male
Posts 319

Spires ... prosim ta nekecaj a loguj       :P :)

Page 19 of 31 (456 items) « First ... < Previous 17 18 19 20 21 Next > ... Last » | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi