takze dovolenka 9.7.2010 - 17.7.2010
Dovca 13.7. - 25.7.
pisem len tak informativne :D viem viem uz asi by som tu nemal stale tak pisat.. ale proste nuda...
Takze vcera (piatok) notak som odovzdal do servisky
- v Pondelok dorazi do Kosic kde urobia analyzu problemu
- Utorok/Streda... volanie mne ohladom problemu a kolko to bude stat
:D :D :D :D tod vse :D sorry za spam..
A ak mozem poprosit... Vsetko ohladom mojho notaku presunte do ineho topicku ;-)
JJ povím Thrarimu nech vytvorí špeci topic pre teba :))
každopádne pevne nervy Theandile, hádam to nebude až taká pecka / suma / za opravu.
Markorn: JJ povím Thrarimu nech vytvorí špeci topic pre teba :)) každopádne pevne nervy Theandile, hádam to nebude až taká pecka / suma / za opravu.
pravdu povediac mam nervy niekde v prd... :D clovek by si rad zahral Lotro a nemoze (ked citam to Lotro forum a vidim same tie novinky tak mi to srdce trha :D )... lebo tento PC z ktoreho pisem, tak lotro nerozbeham ani na very low detailoch :D cize prezivam riadnu depku :D
presunut : novy topic: ---------------> technicke problemy :)
i ked absentujes theandil :) .......ale mas lifetime takze dont rush :)
ahojte, dneskajsie, cize sobotnajsie BG nestiham :(
zdar....mam ted dost prace a posledni co se mi vecer chce je zapinat pocitac :(. mam lifelong, takze se urcite vratim. zatim hodne zdaru.
ps. kurna, a to uz mi chybi jen hlava z watchera do plneho setu .)
Yarpenwe, elfí lovec a učenec
Yarpenn, kapitán, kovkop a lesník
Yarpenica, fešná wardenka, průzkumnice
Sorry ze to zas pisem sem :D ale musim
Takze Notak je opraveny. V Pondelok rano ho posielaju kurierom zo servisky do predajne kde som si zaobstaral servis. Cize bud v Pondelok vecer alebo az v Utorok budem zas online :) a dozviem sa pekny kopec noviniek :) cize sa teste pohroma sa vracia :D :D :D
Neboj Theandile :)
Captain Markoras drží pevne vlajku Mythu a pomaly ju nesie do Gondoru. :)
...
dneska urcite nestiham watchera od 19:30, odhlasit se mi uz nejde, takze alespon takto. Dik
Ahojte, dnes som to trošku prehnal zo slnkom a preto sa dnes neukážu na raid, keďže ledva žijem :((
Čaute dneska nejspíše nebudu na DN.
Od 9 - 20 . augusta smer Afrika