Ja tiež budem tento víkend preč /chata - pivo - párky -klobásky / :))
sobota az pondelok som tiez out... rovnaka napln prace jak u markorna :)
Stretneme sa na zástavke :D
Od 5. do 12. 7. jsem na dovolené. Doufám, že až se vrátím, tak už budete farmit lieutenanta na HM
Moja neaktivita sa predlzuje na neurcito !
Na Notebooku mi asi odisiel windows. neviem proste dnes okolo 14h mi zacal blbnut systemovi driver nvlddmkm.sys ktory sluzi ako display driver, pri spusteny normal modu mi zo vypina notebook alebo hadze blue sreen of death... pri safe mode mi to spusti len ciernu obrazovku a mysku... cize neviem ci mi neodisiel win7 ... caka ma nereinstalacia.. ale NEVIEM KEDY ! lebo isntalacku win7 osobne nevlastnim
//EDIT
Tak dovolal som sa kamosovi ktore ma instalacku win 7.. za dalsie dufam ze to je nieco s windowsom, lebo bol by som nerad keby mi na notebooku odisla graficka, karta i ked pochybujem, lebo keby to bola graficka tak to by som spoznal... nesiel by mi notebook. Ak to bude graficka, v co pevne neverim, tak by som bol neaktivny cez 1 mesiac, lebo peniaze na novu graficku do notaka nemam a mal by som ich az za mesiac z prvej mesacnej vyplaty za brigadu...
To je momentalne vsetko. Tak mi zajtra drzte palce, ked sa lognem zajtra na mumle bude vsetko OK a zlo je zazehnane...
Hádam to nebude až tak zle. držím palce
Takze je to horsie ako som si myslel... Odisla mi grafika.. spoznal som to podla toho ze pocas instalacie win7 mi zacala bielnut/ciernut obrazovka... cize musim notebook reklamovat (Mam este 2mesiace na neho zaruku). Cize teraz presne neviem kedy sa dostanem spet do hry.. zajtra sa budem snazit vybavit reklamaciu a dufat ze do Piatka ho budem mat doma..
Takze zatial cest praci :D a vydrzte to nejak bezomna :P
//edit
Je to horsie a horsie.. ta smola sa normalne stupnute.. Reklamaciu nemozem podat z dovodu ze sa mi nepodarilo najst Pokladny ustrizok a ani zarucny list, cize budem musiet dat notebook do opravy a cakat kym neobjednaju presne ten isti chipset do notebooku (mam Nvidia 8400m GS).. cize neviem na ako dlho sa to pretiahne :)
tod vse z mojej strany :P priebezne budem informovat
Co je to za znacku notebooku?
zabar: Co je to za znacku notebooku?
HP Pavilion dv6809
ale zajtra ho idem zaniest do servis centra co je u nas v meste.. tak tam sa dozviem asi viac ze co a ako
Jestli je to HP, tak zarucak vubec nepotrebujes. Staci to dat primo na servis HP a oni si to dohledaji podle S/N. Vyjimku tvori zarizeni, ktera jsou tesne pred koncem zaruky a je potreba overit na den, kdy konci. Kazdopadne to ale asi potrva dele (odhadem 2-3 tydny), protoze vetsinu servisuji v polsku.
Prodejce by to stejne posilal do stejneho strediska a trvalo by to akorat o nejaky den dele. Od nas z firmy to uz taky vozime rovnou do HP. Takze zkus zjistit, kde maji u vas servis, zavolat si tam a domluvit podrobnosti.
No dnes som obehal mesto a HP servis co mal byt u nas v meste nie je ... a spojil sa z firmou Siemens. Ale nadalej podporuje HP servis.. len problem je ze sa prestahovali do ineho mesta...cize sa to predlzuje...
A osobne neviem ake to je z HP servisom, ja len sa bojim ze oprava grafickej karty bude dost mastna... ratam ze zaplatim do 300 euro co som ochotny aj dat nad 400 euro proste nepojdem :( ked uz tak si za 400 euro kupim novy ale to az za dva mesiace skor nie :( Ale netreba robit tragicke zavery... uvidim co a ako . zajtra sa budem snazit zavolat do Siemensu a este obehnut jeden servis PC u nas...
No že se člověk naběhá a najezdí. Mě sice odešel jen větrák před časem ale i tak časově mi trvalo asi 10dní něž jsem sehnal původní a pro jistotu koupil rovnou dva. Každopádně držim palce na brzké vyřízení ... pomalu se nemůžu zbavit pocitu toho stylu "Něco se rozbije, tak se raději koupí nové. Oprava se už nevyplatí."
prosim o odpustenie, dnesne BG nestiham, pomylil som si pondelok s utorkom, cert aby vzal statne sviatky :D, drzim palce na HM
Oprava integrovane grafiky probiha vymenou zakladni desky - jinak receno se nedoplatis se. Proto radim to co jsem psal, kouknout po autorizovanym servisu, kterej ti to opravi v ramci zaruky nebo jim to poslat primo na jejich centralni servis. Bouzel nevim kde je pro SK, ale to by ti meli rict v hp a postovne bude rozhodne levnejsi nez vymena zakladni desky. Dole mas odkaz na slovenske kontakty, kde by ti meli poradit a potvrdit, ze to udelaji v ramci zaruky podle s/n (bouzel mam zkusenosti jen z CR, ale predpokladam, ze to bude obdobne).
http://welcome.hp.com/country/sk/sk/contact/phone_assist.html
Jeste me dodatecne napadlo, ze pokud ti to prodali na fakturu, tak by to meli byt schopni dohledat a udelat ti kopii.
Zabard neviem ako to myslis, s tou reklamaciu v ramci zaruky ale mne na notebook zaruka 2 roky skoncila... Inac dik za cisla, skusim zavolat a poinformovat sa viac..
Btw nemam ho kupovany na fakturu :) mam ho cisto zo shopu na blocik ... ale zial bohu 2 roky zaruka na neho skoncila,cize vymena komponentov v ramci zaruky nebude mozna...
Ale skusim zavolat na tu infolinku a zistit vac.. Este raz diki za cisla
Koniec zaruky som zistil podla toho, ze som nasiel aspon stary kalendar, kde mam poznaceny presny den kupi Notebooku... Notebook bol kupeny 24.6.2008
Aspon ze tie kalendare skladujem :(