MYTH
The Legendary Warriors

Absence

rated by 0 users
This post has 455 Replies | 29 Followers

Top 10 Contributor
Posts 666

kaslem na pivo ! ale tie klobasky !!! :D :D

//inac by som bol za keby sa tento rozhovor preniesol inde, ale popr. ukoncil :) takze kto moze to bud preneste tuto konverzaciu inde alebo to pomazte, rozhodnutie necham na vas

Top 50 Contributor
Male
Posts 127

Ospravedlnujem sa, ale nemozem sa zucastnit dnesneho Helegrod Raidu, musim ist na jedno stretnutie s investorom. Mrzi ma to o to viac ze som Helegrod este nebol :/ tak hadam niekedy nabuduce...

Top 150 Contributor
Male
Posts 10

Zdravim oznamuji ze davam lotr zatim k ledu a soustredim se ted na AION

Top 10 Contributor
Posts 500

Nechce se mi zbytečně zakládat novej thread, takže využiju topiku Absence, abych napsal Prezenci :-)  Zkrátka, zapomněl jsem se npasat na dnešní DN a v RP už to nejde, ale přijdu, tak se mnou počítejte.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 763

ok rátam stebou :)

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Swtor - Xiaan  Sith Sorcerer 50 lvl

Top 75 Contributor
Male
Posts 28

zdravicko :) moc se omlouvam za dlouho dobou neucast, ale nak se mi pred par mesici rozjebl monitor, takze sem byl doost dlouho bez PC, ale pred maturitou mi to jen prospelo :)) Takze v co nejblizsi dobe se chystam zase do hry :)

S pozdravem

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 763

Tak gratulujem k maturite , radi ťa privítame zas medzi nami.

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Top 50 Contributor
Male
Posts 123

Ahoj,

tak mam jednu dobrou a jednu spatnou zpravu. Dobra je, ze jsem si zaplatil lifetime :) Za ty prachy je to fakt dobry. A ta spatna, ze od Vas z kinu odchazim a pujdu hrat do Protectors Of The Narya, kam pujdu za Štájou. Hrajeme to proste spolu...

Mrzi me, ze ted neuvidim Myth kinchat a tak mi mozna bude trochu smutno... Mumble mam, tak se obcas zastavim, kdyz budete neco potrebovat slozit, tak staci napsat... Zatim tedy ahoj, nebudu se loucit vic, porad hrajeme tu stejnou hru!

Baty

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 763

Maj sa Baty, popravde čakal som to :(, keďže ste kámoši so Štajosom aj v RL, tak som to tušil , že pôjdeš za nim. Škoda , ale už  čas nevrátim naspak :((. Určite nám budeš chýbať ale musíme sa stým popasovať :)  Bolo mi cťou s tebou hrať pod spoločnou vlajkou . Si fajn chalan tak sa drž a určite sa stretneme.Je to škoda .........

P.S. Dvere do Mythu sú pre teba navždy otvorené.

Top 10 Contributor
Posts 666

Co viac dodat ... asi len ze cesty v stredozemi su zlozite nevyspitatelne a plne prekvapeny...Ale budiz je to tvoje rozhodnutie a budem ho respektovat Smile

Za seba a mozno aj za ostatnych ti chcem podakovat, ze som mohol stravit tak dlhy cas s takym skvelym sampom ako si bol ty Smile je malo takych dobrych sampov. Stale budes Legenda Wink

Nech Elbereth svieti na tvoje cesty v stredozemi. A nech ty, ktorym si pomohol v tychto chmurnych dnoch nezabudnu na tvoje hrdinske ciny ktore si vykonal pod zastitom vlajky MYTH. Bud pozdraven.

Luci sa stebou Theandil Evntide, Strazca Annuminasu, Syn Markorna z Gondoru.

Top 50 Contributor
Male
Posts 123

Dik :)

A dik za pochopeni...

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 763

No nejak sa cez to dostaneme ale Brite si zlomil srdce :DD

Top 50 Contributor
Male
Posts 123

Jakto? :))

Tak to jsem teda nechtel! Musite mi verit...

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 763

Dnes Watchera nestíham :((,zajtra som ready na BG.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 057

pisem za Tichoslapka , dneska sa ospravedlnuje ale s najvacsou pravdepodobnostou nestihne dnesny raid.

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Page 14 of 31 (456 items) « First ... < Previous 12 13 14 15 16 Next > ... Last » | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi