MYTH
The Legendary Warriors

Videa a screenshoty

rated by 0 users
This post has 380 Replies | 23 Followers

Top 10 Contributor
Male
Posts 461

Spiresi? To je tvoje tvorba? :) ten skin se mi moc líbí :-D nemohl bych tě poprosit o poslání? :)

Top 50 Contributor
Male
Posts 92

ten set je pod názvem Ray's UI . Šablona docela fajn ikdyž i po prvních úpravach aby seděla na moje rozlišení mi dělala stejně neplechu. Pak už je třeba přeskinovávat třeba pomocí free Gimpu. Ale jak jsem psal bude to na dlouho. Mám jen to nejzákladnější co je vidět na screenu. http://www.lotrointerface.com/downloads/info269-RaysUI.html

Markorne ty videa jsou moc fajn, zrovna nedávno jsem četl poznámky jak grafika v Lotro nontně brzy zastarala. Osobně tohle něřeším a už jen že si takové detaily dovolit nemůžu je to pro mě skvělá podívaná. Už nějaký čas se chystám na vlastní HD video leč čekám na nový železo co bude asi až koncem roku. Prozatím se alespoň učím střihat atp. 

Top 25 Contributor
Male
Posts 306

If the healer dies it's the tank's fault.
If the tank dies it's the healer's fault.
If the dps dies it's their own fault.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 763

Tiež prikladám obrázok Twinsky HM. Víťazná zostava po boji

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Swtor - Xiaan  Sith Sorcerer 50 lvl

Top 10 Contributor
Female
Posts 444

Watcher v žumpě

Top 25 Contributor
Male
Posts 306

Máš tam nějakou tmu Big Smile.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 763

Gratz celému Mythu k Liutenantovi

šup fotky sem :)

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Swtor - Xiaan  Sith Sorcerer 50 lvl

Top 25 Contributor
Posts 350

Prostě klasika, Myth stále kráčí v čele CS/SK Kinů v Lotro, díky všem a myslím, že sem do měsíce dodáme i foto z HM.

Top 10 Contributor
Female
Posts 444

První zabití beasty

Lieutenant šel vzápětí YesBig Smile

Vítězoslavné foto

A malá oslava v 21hall na závěr Cake

Top 25 Contributor
Male
Posts 306

Lieutenant z jiné perspektivy Surprise.

Top 75 Contributor
Male
Posts 32

Posledne chvile Lieutenanta Stick out tongueStick out tongue /clap /bow

Erikadan - Eriborn - Eriod - Aelahyel - Karinka - Tirya - Andrejka - Erilas - Nimroiel

Top 50 Contributor
Male
Posts 123
baty replied on št, VII 15 2010 8:01

Hm, tak to je moc hezky!!!

Tak to gratuluju moc! Myth no... :)) Parada!

Top 10 Contributor
Posts 500
Funda replied on št, VII 15 2010 11:56

velká gratulačka, ještě teď se proklínám, že jsem ten raid dobrovolně leavnul :-) Doufám, že se to podaří v brzké době zopakovat a už budu u toho. Stick out tongue

Dovolil jsem si to trošku celoevropsky zpropagovat: http://community.codemasters.com/forum/6303592-post66.html

Top 10 Contributor
Posts 666
Anadur replied on št, VII 15 2010 18:08

Neviem co povedat :( osobne mne je luto zte som sa nemhol zucastnit tejto velkej udalosti :(((

Za seba vam gratulujem :) ale vnutorne... som smutny, ze som presvihol tuto udalost.... proste uz to nebude ono ked padne na druhy krat :) budem uz vedit ze nie som prvy :D :D :D 

TAK ESTE RAZ GRATZ !!!

///edit

Prosim moze mi niekto do Sukromnej posty poslat ake sa udiali posledne zmeny v MYTHe? lebo pozeram ze Stajos je spet O_O

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 057
Photon replied on št, VII 15 2010 19:45

gratulujem Yes

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Page 5 of 26 (381 items) « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last » | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi