MYTH
The Legendary Warriors

Videa a screenshoty

rated by 0 users
This post has 381 Replies | 23 Followers

Top 25 Contributor
Posts 350

To je jak z nějakýho korejskýho MMOčka:))

Top 10 Contributor
Posts 666

Osamela hora v Bree :P a Velky Theandil na jej vrchole :)

Copak je to asi za budovu? hadajte :P

napoveda :P

Top 50 Contributor
Male
Posts 139

Nechcem nic hovorit, ale mas to napisane v chate, ze co je to za budovu Big Smile

Plus SUTAZ -> Najdi Tichoslapka na obrazku

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 763

Pekné obrázky synu :)) ale ak vylezeš na vežu Barad Gularan tak si no.1 Stick out tongue

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Swtor - Xiaan  Sith Sorcerer 50 lvl

Top 10 Contributor
Posts 666

fefa nevidim ho kde je? :D

Top 50 Contributor
Male
Posts 139

Hehe, v tom je ta sutaz. Prva cena 5 15minutovych hope tokenov Big Smile. Je tam aj Irithiel, ale ten teraz vyzera inak, takze toho by ste tazko identifikovali. Ale Tichos je stale tichos, a da sa ho tam jednoznacne identifikovat ...

Top 10 Contributor
Male
Posts 461

Haha mam ho ! :-D A mam i sebe:)

Uploaded with ImageShack.us

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 763

Krásne video, pustite si to v najvyššej HD kvalite Yes , lotro ma best grafiku ale treba trošku investovať do compu. Už teraz som zvedavý na Dx 11 v lotre.

http://www.youtube.com/watch?v=lrhMErNg30c&feature=PlayList&p=F6DE88EC4C6D5419&playnext_from=PL&index=5

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Top 10 Contributor
Male
Posts 461

jj na Dx10 a detaily na Ultra High je lotro nádherný :)

Top 10 Contributor
Posts 666

Markorn:

Krásne video, pustite si to v najvyššej HD kvalite Yes , lotro ma best grafiku ale treba trošku investovať do compu. Už teraz som zvedavý na Dx 11 v lotre.

http://www.youtube.com/watch?v=lrhMErNg30c&feature=PlayList&p=F6DE88EC4C6D5419&playnext_from=PL&index=5

presne toto video som posielal pred par mesiacmi na L2fansite forum do Lotro sekcie :) a ano je to nadherne video, takych ako su tieto by mohlo byt viac.. A vlastne aj pre toto hram Lotro nie len kvoli grafike ale kvoli okuzlujucej stredozemi

Top 10 Contributor
Female
Posts 444

Taky přihodím pár foteček ze společných akcí z poslední doby:

1. Slepičí závody

2. BG deed farming

3. Helegrod

4. Rift

5. Masakr v Angmaru (farmeni trofeje)

6. Tváří v tvář smrti (prozatím Wink)

7. DN - Thrari se opičí se zrzavými vlasy Surprise

8. Morijské dostihy

Top 50 Contributor
Male
Posts 92

Tak jsem se odhodlal trošku si pohrávat s prostředím a začal si dělat skin na míru. Ono ladění a dodělávky zaberou dost času. Popravdě mi osobně chyběl výrazný panel pro skilly atp. Pro někoho to bude asi dost divočina ... pro mě časem lepší požitek.  Čeká mě spousta práce a trpělivosti ale to neva.

EDIT ... no nakonec jsem celý spodek trošku zprůhlednil ať to lépe zapadá k okolí.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 763

Spiresi, wau , moc pekné Yes

Top 10 Contributor
Posts 666

Wow spiers mozes poslat link na interface.. lebo sa mi to nechce tam hladat :) alebo popr. len nazov interface-u

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 763

Ďaľsie úžasne video a krásna hudba / spustite to v HD kvalite/

I love this game : Lotro forever :P

http://www.youtube.com/watch?v=X4INrPezUkc

Page 4 of 26 (382 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6 Next > ... Last » | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi