Mam prejdene 3 az 5 dungeonov uz si ani nepamatam horko takzko vybojovane s henchmenmi herami. Pokusil som sa o dalsie 2 a to bolo nieco strasne s Herami a Henchmenmi, vzdal som ich pri postihoch cez 50%.
Casto som pochytal spike kde mi za sekundu lahla skoro cela parta. Ak niekto v parte ma 2 smrte tak je odpisany, potvory idu prioritne po nom a uz len skapina dokola.
Tupost Henchmenov herov je samostatna kapitola Raz mi jedna gula presla vsetkych 3 monkov naraz a iba tych monkov... Tak som jedneho dvihol poslednym resurektom a nez som ho stihol odvolat aby nesiel dvihat dalsieho a to som mal aj vlajocku zapichnutu tak uz dvihal a bud mi oboch monkov presla dalsia gula hned alebo preslA len toho jedneho si nepamatam lebo som uz zuril jak dabel
Takze do dungeonu odporucam aspon dvaja zivi s Herami.
bezimortis ante revivisco
No tie gule su fakt hrozne svine ... EOTN a dungeony obzvlast su challenge jak fras, miestami o dost horsie ako Underwolrd. Mavam strach/adrenalin pred kazdou skupinkou, ked vidim, ze ich je 10 a je tam monk alebo priest pre istotu dvakrat, tak skusam radsej obist. Celkom sranda