MYTH
The Legendary Warriors

Black Prophecy beta

rated by 0 users
This post has 12 Replies | 2 Followers

Top 10 Contributor
Posts 1 086
bezi Posted: po, XII 27 2010 19:12

tak uz je to tu... dostal som pozvanku do bety...

pripravte si pevne nervy pre patchovani... uz ich instalujem dobru pol hodinu....

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Male
Posts 468

Taky mi přišla pozvánka, včera jsem nainstaloval a už i hrál. Jen mi to padá a padá a padá asi každých 10-15 minut... frak!

Top 10 Contributor
Posts 1 086
bezi replied on ut, XII 28 2010 16:08

mne to sice nepada ale...

ako slideshow je to dobre takze nejake hranie v realnom case na mojom kompe neprichadza do uvahy... taha nieco z disku a sek... otocim sa smerom k vacsiemu mnozstvu lodi a sek..... atd...

ani po znizeni detailov na minimum a rozlisenia na 720p tato hra na mojom kompe nefrci bez sekania... takze ak za to budu chciet peniaze tak to urcite nie..

[EDIT]

bud som uz prilis stary alebo *****  :) v porovnani s Freelancerom je tato hra veelmi neprehladna...

snazi kopirovat interface (z freelancera) a ovladanie len sa im to nejak nepodarilo :) wasdqe ovladanie sa im moc nevydarilo, bud ides naplno alebo brzdis naplno a popritom komba sa robia stlacanim kombinacii  tychto tlacitok - uchylne... v mouse mode stratite uplne kontrolu nad lodou aj ked ziskate moznost klikat na ikonky ako napr.. 'contact', 'dock' atd.

boj dost neprehladny neviem kto je kto ani kolko lodi je na mojej a kolko na nepriatelskej strane a uz vobec nie kde je kto...

leveling, upgrady, crafting, trading atd vsetko tam je len som este dokladne nepreskumal.. 

vzhlaodm k tomu levelingu tak jednozncne vyssi level si moze dovolit lepsie vybavenie atd. takze PvP asi bude aktualne na najvyssom leveli...

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

no, ako kukam, ja dom dostal nejaky kluc, ale akosik ma to posiela do trubiek... Skusim dnes znova

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

No, zda sa ze uzasne urobeny web site (alebo nas firemny firewall) nechcel akceptovat kluc z IEcka a ani bohovi sa Submit gombik povolit. Z Firefoxu to isto, tak uvidim ci sa to sekat bude aj mne.

Btw. bezi, si si isty ze to chlapci nemysleli na joystick?

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000
wIng replied on pi, XII 31 2010 19:48

No, tak mne sa to podarilo zaregistrovat a zinstalovat... este to nieco popatchovalo a... "error occured" hned pri starte...

Top 10 Contributor
Posts 1 086

mne to tiez hned padalo, na forach maju niekolko sposobov ako riesit problemy s padanim a patchovanim...

podla mna skor na gamepad a nie joystick je to take konzoloidne ovladanie...

prva misia je pokazena - namisto textu mam len chybu ze nie je text k dizpozicii...

druha misia je tiez pokazena - nedokazem skocit na druhe miesto v misii... ala na prve a tretie ano..

beta ako sa patri velky BUG-BUG kde sa clovek pozrie...

bezi
mortis ante revivisco

Top 25 Contributor
Posts 182

Ted uz to ujde, me neslo ani dokoncit ten tutorial. Pak neslo dokoncit mise a furt to padalo. Tak jsem to vzdal. Po poslednim updatu uz to pise, ze mam nedostatecnej komp, takze se to vyresilo :)

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Viete mi dat linku na tie topicy s crashom? Akosik cez search mi to slovo crash vobec nikde nenaslo.

Top 10 Contributor
Posts 1 086

wIng:

Viete mi dat linku na tie topicy s crashom? Akosik cez search mi to slovo crash vobec nikde nenaslo.

skus http://blackprophecy.gamigo.com/forum/forumdisplay.php?f=120

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Jo, nasiel som to. Asi nebol account este aktivovany tak to notoricky vracalo 0 records. Musel som zinstalovat latest DX 9.0c...

Sekane to nemam, je to Freelancer ovladanie (rozhodne nie na gamepad, ma to celkom slusne vela postrannych gombikov na mackanie), grafika ujde (ziadne terno, ale zasa maju celkom slusny pocet objektov v beltoch) a nie je to uplne trivialne.

Jedine coho je zbytocne vela je podla mna animacii. Plus to obcas dost loaduje.

Top 50 Contributor
Male
Posts 174

Hraje nekdo? Dneska jsem nainstaloval. Uvod je paradni.. beta client lze stahnout a registraci vytvorit bez pozvanky.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Dal som tomu dva vecery... Neustale to loadovalo. Load stanice, 10 sekund, load misie, 20 sekund, potom boj minuta, load stanice dalsich 20 sekud. Viac loadov ako hrania. Potom som to odinstaloval.

Page 1 of 1 (13 items) | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi