Sedem rokov... tak dlho uz hrame PSko... Je nacase to oslavit :)
Hlavna cast akcie bude vikend 7-9.1.2011
Co sa mna tyka tak asi si to zaplatim klasicky na mesiac od 17.12, takze v zasade hrame od 17.12. klasicky jeden mesiac...
Vylestite Pulzary, pripravte Magy a dobre sa bavte :) dufam ze nam cheateri a velky ping nebudu kazit zabavu...
Rozsirte tuto novinu (hlavne medzi tych co uz necitaju fora) vsetkymi pristupnymi kanalmi...
bezimortis ante revivisco
Planetside.... hmmmhmm tak jo
uz som rozluskol heslo takze si acc na mesiac obnovim
Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO : Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea
Heslo dám snad dohromady (po pár pokusech), ale už vidím, jak mě mrcha SOE zase odmítá platební kartu.
Jen pro jistotu pokud by mel nekdo problem se spustenim. Pro spusteni je treba mit naistalovany novy Station Launcher.
(samotny Lauchpad uz hru nespusti)
cau a kde si ho stahol ty ich stranky su strasne
uz som to nasel
No to jsme fakt radi Tichoslapku :)
Kdo dalsi chce usetrit petadvacet minut pitome hry na schovavanou, tak stahujte tu http://launcher.station.sony.com/update/StationLauncher_setup.exe
No tak som tam cvakle na 1 mesiac
ping 120-140 zadna slava ale dasa
horsi je ze FPS kolisu obcas ma 150 ked sa nic nedeje poblis boju 30 a ked je zahul tak 17:(
ked budem na muble tak na mna pisknite a mozem trosku zavalcit
Bezva programek ten station laucher. Takhle natvrdo me smaznout PS. A muzu instalovat znova.
Neco jsi musel udelat spatne. Me ten program jen scenoval disk nez nasel hru:-)
Ayaka ma pravdu mne take len hladal hru a to bolo vsetko
Tak nevim. Napred jsem to zkousel ze staryho launcheru (to neco updatovalo a pak chciplo), pak sem nainstaloval ten novy. A kdyz to chtelo hledat, tak PS uz tam nebylo. Nevim jestli to smazl ten update nebo ta ten novy laucher
stary nefunguje a ten novy to nemazal mal si vobec este PS v compe:)
Ospravedlnujem sa, ale ja sa tento rok nepridam. Zda sa mi byt zbytocne vyhodit X EUR za jeden vecer, naviac by som si nerad poondil svoje panenske Windows 7 (uz som ich raz musel reinstalovat, dakujem, staci).
Priznam sa bez okolkov, vcera som si po dlhej dobe zahral MAG a bavilo ma to. To ze nestretam v mape 300 ludi, ale iba 100-200 a ani to, ze mapy su v zasade tie iste (t.j. 18 map celkovo) mi vobec neprekaza, kedze jediny problem, ktory ta hra ma je lag voci americkym serverom. A s tym sa clovek nauci zit a zvykne si, ze obcas zomrie aj za rohom. Nie su tam ale ziadne poletujuce Maxy, insta killy s ultra brokovnicou a pod. A frakcie su co sa zbrani tyka vyvazene.