{EDIT] je to uz vydane, f2p - https://account.hirezstudios.com/tribesascend/
napad je to pekny ale vzhladom k tomu ze to ma pod palcom Hi-Rez Studios tak si myslim ze to bude len klon Global Agendy...
http://www.gamasutra.com/view/news/31140/HiRez_Acquires_Tribes_Franchise_For_New_MMO.php
ale mozno chlapci prekvapia, pisu ze
Tribes Universe will feature three factions, full clan/agency support, ground and air vehicles, a persistent world with territory control and no instances, a focus on Player-Versus-Player combat, large scale fights with over 100 players, jetpacks, skiing, and more.
ak toto bude pravda tak to bude chciet novy komp lebo to by konecne mohla byt nahrada za PlanetSide... lenze v Unreal engine - najvacsom zrute...
[EDIT]
projekt je premenovany na Tribes Ascend www.tribesascend.com (povodne mal nazov Tribes Universe)
bezimortis ante revivisco
Dobra zprava. Bohuzel prilis casto jsme posledni roky slychavali, jak se koncept hry meni a z MMO se stava MO.GA je dobry priklad.
Tribes jsem bohuzel nikdy nehral, pouze kamarad mi nekdy kolem roku 2000 ukazoval videjko, ktere me doslova nadchlo. Budu si drzet palec, at to tentokrat vyjde.
Sa vsetci tvarite ako keby to bolo take jednoduche mat na jednom mieste viac ako 50 ludi bez toho aby vsetci cheatovali, nemali lag a podla moznosti aby mali vela zabavy.
Keby to take jednoduche bolo, tak sa nebojte ze hravame PS klony dokolecka. Ale kedze to take jednoduche nie je, tak sa budeme musiet uspokojit aj so 100kou, miesto PSackych 400...
Jednoduche to urcite neni, ale jak vidno, tak to jde. Kurna at mi nikdo nerika, ze za sedm let nenastal zadny prokrok. Vuci stavajicimu stavu PSka by mi uplne stacila kontrola na serveru, jestli se vsechny objekty dlouhodobe chovaji v ramci nejake tolerance, jako proticheatova ochrana a lepsi grafika.
Takhle to vypada, ze si na Vanoce opet zaplatim PSko a budu doufat, ze se nejsem jediny melanchonik.
nie si
Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO : Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea
projekt je premenovany na Tribes Ascend
www.tribesascend.com
bude to F2P a na stranke je hned aj video z bety
a uz som zaregistrovany do bety...
beta zacina o 3 dni, uz je mozna predobjednavka s 30% zlavou ale iba na ich sttranke, na steame zatial nei je
prave stahujem klienta do closed bety, zaujimave je ze nebudu mazat po bete postavy...
Studio representatives also announced that no character wipes are planned during Beta. Player advancement in terms of rank, class unlocks, and skill progression will carry forward beyond Closed Beta, into Open Beta and into Release
od dnes uz neplati NDA takze mozem napisem nejake zazitky a prihodim obrazky...
som zvedavy ake to bude
Stahuju klienta do bety, Bezi nezasekl se nekde ten tvuj report ze hry?
vykostitel: Stahuju klienta do bety, Bezi nezasekl se nekde ten tvuj report ze hry?
nezasekol :) vykladal som o tom na Mumbli uz niekolko krat...
zatial je tam toho dost malo, obsah uvolnuju postupne a navyse treba si to odomykat a tolko to nehram aby som mal vela veci odomknutych...
tak a je to konecne vydane, je to f2p samozrejme su aj vip listky pre blaznov ako ja co to kupili uz pol rokom :)
https://account.hirezstudios.com/tribesascend/