Jo uz sem ho taky nasel. jen sem si to chtel overit nez to sem napisu. Funguje to bezvadne. Asi nemeli v bete zadny cechy. ta ostuda
mne trvala insrtalacia a ptaching tak 20 minut...
moje hodnotenie po 1. dni hrania
Blizzard to riadne posral...
- je to tak totalne o nicom az to boli...- video sekvencie v engine hry vyzeraju otrasne na medium detailoch- zatial som nemal ani jednu renderovanu video sekvenciu, prave to na co som sa najviac tesil tam vobec nie je je...- blizzard sa sustredil na battle.net aby konkuroval steamu a ponukol nieco viac a pritom uplne odsrali starcraft singleplayer- vidim to tak ze to robili ako multiplayer a na singleplayer asi nasadili indov alebo cinanov nech im to spravia
pre mna je hodnota hry tak 4.50 a nie 48 eur,,,
videl uz niekto nejaku renderovanu video sekvenciu v hre ? lebo ja este nie, jedine co som videl boli trailery na webe...
bezimortis ante revivisco
Poprosil bych o trial klic. Kupovat pripadne budu az spadne cena pod 1k Kc a min, bohuzel az do Vanoc jsou u me financni krýsy.
bezi: chjo, bez hromady filmecku bude zazitek z kampane polovicni... snad to zachrani multiplayer a styl hry me bude i po deseti letech bavit stejne jako tenkrat.
Haha, tusim si miesto SC 2 radsej kupim datadisk k C&C 3
Tak já tam zrovna filmečky už viděl :-D a na nejvyšších detailech i ty enginový vypadaj naprosto perfektně. Zatim co hraju kampaň, tak jsem naprosto spokojen..... takhle mě už hodně dlouho žádná hra nevtáhla :) já bych hodnotil tak 95% (-5% za absenci LAN hry)
K čemu LAN ?
Btw i single hra je naprosto výborná, tři in-engine filmečky před misí, dva za misí, prerenderovaný v dramatickejch situacích, adventurní část a výzkum, každá mise je něčím originální (nikde není C&C styl - znič základnu nepřítele v 15 misích po sobě) ...
Teprve první kampaň ze tří a je tam víc obsahu než ve dvou normálních hrách. Beziho bych tipnul, že hrál první tři mise a viděl to z rychlíku. Navíc to hraje na nějaký kalkulačce, Ultra detaily chtějí jen dvoujádro a 8800 GTX +.
If the healer dies it's the tank's fault.If the tank dies it's the healer's fault.If the dps dies it's their own fault.
vale ty se ukaž někdy aspoň na Mumblu:-D poslední 2 dny tě tu shánim :-D a dej mi sboje Battle.Net ID.
Jo a LAN na to, abych to mohl hrát s kámošema .... který si hru nekoupili ...... (a ani koupit nehodlaj - zarytý piráti, co za hry platit nehodlaj :-/ )
Tak kampaň jsem dohrál a můžu v čistym svědomim říct, že lepší strategii jsem ještě nehrál.....
Příběh naprosto perfektní, 3 animace před misí.....2 za misí......hlavně všechno vypadá graficky perfektně(Ultra detaily).
Navíc každá mise je o něčem jinym, vždy je v úkolu nějaký háček a ne jen úkol --> znič nepříteli základnu.
No teď jen hurá na multiplayer.....co jsem zkoušel tak to je stejně skvělý jako singl :)
Taky mám za sebou kampaň, to finále je úplně brutální, jsem zvědavej na Heart of the Swarm .
nezbyl náhodou někomu ten guest key, pls? docela rád bych si to vyzkoušel
Napiš mi v lotru, mam pořád 2.
http://www.gametrailers.com/video/review-hd-starcraft-ii/702433
Tak som si to konecne vcera pustil. Mam za sebou iba dve misie (tiez musim vsetko hrat na maximalnej obtiaznosti, takze som mal par restartov), ale priznam sa ze hoci mam grafiku nastavenu na maxime co sa da, tak ma to sklamalo. Cely look and feel je taky, ako to povedat, komiksoidny. Proste ked Barracks vyzeraju akoby v zivote developeri nepoculi o tieni a odrazoch svetla, tak neviem. Pri max. zoome je to o cosi lepsie, predsa len trocha vyniknu postavicky, ale stale mi to pripomina Starcraft I, akurat na inom rozliseni.
Ano, samotne prostredie (utesy, rastlinky a ine staticke veci) je pekne vyrenderovane, ale tie pre mna podstatne veci su jednoducho akoby vylepsene modely z 1tky. Musim si detailne pozriet este nejake tie efekty typu horiace ohne ci horuci vzduch za lietadlami, ale zatial sa to na C&C nechyta (co sa grafiky tyka).
Co ma skutocne zaskocilo su video sekvencie. Na jednej strane by sa som mohol ratat chlpy na brade detailne prepracovanej tvare, na druhej strane ruka ktora berie pohar (mimochodom s nejakou tazko definovanou tekutinou ktora pripomina skor vodu ako chlast) ma hranate konceky prstov...
No Blizzard zasa raz exceloval. Svet maju rozdeleny na regiony a podla toho kde si kupite hru, tak taku "verziu" budete mat zinstalovanu. A to potom sa budete konektovat na iny server cluster. A uvidite iba friends z toho clustera. Takze ak mate priatelov v US ako ja, s EU verziou si mozete akurat tak z okna zarevat...
http://www.starcraftarena.net/index.php/feature/out-of-game-strategies-to-be-a-better-starcraft-player
Tomuhle se řiká věda :-D