MYTH
The Legendary Warriors

add-ony přicházejí...

rated by 0 users
This post has 40 Replies | 4 Followers

Top 10 Contributor
Posts 501
Funda Posted: st, VII 14 2010 11:03

Turbine hodlají přidat podporu programovacího jazyka Lua, ve kterým půjdou tvořit add-on´s do LOTRO.

http://www.casualstrolltomordor.com/2010/07/lua-script-coming-to-turbine/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+cstmfeed+%28A+Casual+Stroll+to+Mordor+Blog%29

Top 25 Contributor
Male
Posts 306

Že by konečně byl pořádnej ukazatel buffů/debuffů a raid unit frames ?

If the healer dies it's the tank's fault.
If the tank dies it's the healer's fault.
If the dps dies it's their own fault.

Top 25 Contributor
Posts 182

Skoda, doufal jsem, ze se scriptovani LOTRu vyhne Tongue Tied.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 058

mam z toho zmiesane pocity aby sa z toho nestalo len "honenie" za cislami ktore  znici atmosferu hry. Nuz uvidime ci budu nejake pravidla ktory addon ano a ktory uz nie.

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Posts 694

S lotro to jde z kopce. Nepritomnost addonu (ktery lotro nepotrebuje), byla jedna z mala veci, ktera branila prilisnyho prilivu z wow (vetsinou prvni dotaz novyho hrace z wow bylo na addony - uz asi neumi hrat bez toho aby jim addon rikal co maji delat).

Top 10 Contributor
Posts 667

Niektore addony su dobre, ale niektore sa mi zdaju but prehnane alebo zbytocne.. mne by max vystacili 1-2 addony viac nie :) a to addon na Velkost vziadelnosti od tergetu (myslene v metroch) a dalsi... neviem :D uz asi nic stacil by mi celkovo tento jediny addon 

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 765

Nepanikárte :) Nikde neni napísané ,že aké addony budú povolené , myslím že vývojári nedovolia, aby sa to tu zvrhlo na inú hru. Nejaké addony sa určite hodia, ale samozrejme nie také ,aby sme sledovali len čísiel-ká na monitore :D.

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Swtor - Xiaan  Sith Sorcerer 50 lvl

Top 25 Contributor
Male
Posts 306

Po tom fiasku s botama v Asheron's Call si to určitě ohlídaj. Záleží jen na nich jaké funkce a informace ze hry zpřístupní v API.

V některejch ohledech je UI tragický a potřebuje vylepšit. Poslední dobou mi nejvíc vadí debuffy na postavě, kde není na první pohled vidět nastackovanej efekt a čas do konce. Je to problém během celýho BG a stojí na nich design boje u každýho bosse. Lahůdka je Lieutenant, kde jsou 3 debuffy najednou, každej se stackuje v jinou dobu, každej končí v jinou dobu a jedinej způsob, jak to sledovat, je jako idiot přejíždět kurzorem každý 2 vteřiny mezi 3 ikonama a hledat tooltip, kterej se pokaždý objeví jinde a v hromadě textu kdesi uprostřed má napsáno "+20% power cost" a na úplně jiným místě "6 seconds to end", k tomu ješte třeba kitovat draka ... Přehlednější zobrazení už dávno mělo být přímo ve hře.

Další věc jsou raid unit frames neboli jeden velkej nepřehlednej bordel, plný zbytečných informací.

vs

nebo

Taky je spousta menších drobností, které můžou addony vyřešit/doplnit - hromadné odesílání více věcí poštou, další hotbary, složení 5 batohů do jedné velké plochy, internetový prohlížeč v okně, poznámkový blok nebo kalkulačka přímo ve hře, pluginy pro Windows Media Player, Winamp, Mumble, Ventrilo, Windows Live Messenger, ICQ atd.

If the healer dies it's the tank's fault.
If the tank dies it's the healer's fault.
If the dps dies it's their own fault.

Top 10 Contributor
Posts 501
Funda replied on št, VII 15 2010 11:53

tak se skutečně zdá, že k tomu budou Turbine přistupovt dost rozumně. Povolené skripty se budou týkat především UI. Nemělo by se jednat o nic., co by mohlo poskytnout hráčům, kteří budou add-on využívat, výhodu ve vlastní hře. 

http://www.casualstrolltomordor.com/2010/07/frelorn-comments-on-lotro-mods/

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 058
Photon replied on št, VII 15 2010 19:46

Funda:

tak se skutečně zdá, že k tomu budou Turbine přistupovt dost rozumně. Povolené skripty se budou týkat především UI. Nemělo by se jednat o nic., co by mohlo poskytnout hráčům, kteří budou add-on využívat, výhodu ve vlastní hře.

http://www.casualstrolltomordor.com/2010/07/frelorn-comments-on-lotro-mods/

tak to je moc dobre

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 765

Zbytočná panika bola :) vravel som vám :P

LUA scripta sa budú týkať iba UI

http://forums.lotro.com/showthread.php?&postid=4825797#post4825797

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Top 10 Contributor
Male
Posts 461

Konečně!!! :-D Konečně bude zobrazení buffů normální.....a přehled party nebude hnusnej roztaženej obrázek :-D

Top 500 Contributor
Posts 2

Fantasticke zpravy. Po 5ti letech ve WoW mi v LOTRO popravde chybi akorat buff/debuff bary, protoze jak psal Val, to projizdeni mini-ikonek mysi, abych zjistil co jsem to dostal za debuff a kolik jeste bude trvat, tak to je silenost.

Panika neni potreba, protoze LUA scriptovani je sice druh automatizace, ktera by mohla nahradit hrace, ale nezapomente, ze Turbine musi nejdriv poskytnout funkce, ktere do scriptu prinesou nejake herni data. Tim maji pod kontrolou, co se bude dat delat a co ne.

Taky se mi zda, ze pokud se pusti do takoveho projektu jako je LUA interface, tak hra neni odstavena na vedlejsi kolej a pracuji na ni porad jeste developeri a ne jenom slabsi skupina, ktera hru udrzuje v behu za pomoci kosmetickych uprav, ktere se v soucasnosti deji ve WoW.

-Z

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 765

Hm

http://forums.lotro.com/showpost.php?p=4868491&postcount=16

Top 10 Contributor
Female
Posts 444

Hm, vypadá to jako wow.

Page 1 of 3 (41 items) 1 2 3 Next > | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi