MYTH
The Legendary Warriors

World of Tanks je tu!! Nehrajete Planetside? ...pojdte si zahrat tanky :o)

rated by 0 users
This post has 139 Replies | 7 Followers

Top 25 Contributor
Posts 182

Akorat nevim na co bych se zameril ted. Asi zkusim medium tanky. Prisel vam lepsi T-44 nebo Panther? T-44 mi prisel pohyblivejsi, takze z pohledu heavy tanka i nebezpecnejsi, ale nevim.

Top 150 Contributor
Male
Posts 10

Tak t 44 je každopádně rychlejší jenom ty ruský děla maj dos pomaly nabíjení oproti německejm,ja bych bral mít t 44 s nemeckou 88.

Top 25 Contributor
Posts 306

Trocha oficiálních statistik z bety:

70,000 hráčů se zapojilo do bojů

3.2 hodiny strávili hráči na serverech průměrně za 1 den! Odpovídá to přibližně 30 bitvám

150 milionů nábojů bylo vystříleno

15 milionů vozidel zničeno

Nejdrsnější mi přijdou ty více než tři hodiny online každý den. Tohle jsem určitě nedal.

Top 10 Contributor
Posts 694

Na T44 jsou stiznosti ze ma delany pancir z naboju (hodne casto se jim zasahnou naboje a to pak boli). Z pohledu tezkyho tanku me spis vadili vic panteri. Jsou mensi (hur se do nich trefuje), casto se odrazi a zasah od nich boli (i zepredu do is4). Mozna je to tim ze jich vidavam vic jak t44 ale pantery beru jako vetsi hrozbu.

Hermanek:
Nejdrsnější mi přijdou ty více než tři hodiny online každý den. Tohle jsem určitě nedal.

Neboj bylo nas tam dost co to si vzali i tvuj cas :). Navic tohle je jen z EU bety. Ruska mela pres 150k lidi a byla mnohem driv. Tam museli byt jiny cisla.

Top 25 Contributor
Posts 182

Me prislo, ze lidi s Pantherem casto hrajou jako s Tigrem. Jeste uvidim, treba se vrhnu na TD, nasadim maximalni maskovani a dohled a budu kempovat Big Smile.

Top 25 Contributor
Posts 182

Tak jsem nahodil tu novou betu a super. Za free expy jsem prozmenu rozjel germany a udelal si Panthera, Hummela a zbytek dal to TD, skoro to vyslo na JagdPanthera. A Panther je fakt zvire, rychlej a da dmg i do is-7.

Top 150 Contributor
Male
Posts 10

To já sem si pro změnu udelal tygraII,bt7 a vk 3001 h.

Top 25 Contributor
Male
Posts 273

Nový tank: M-47 Kid

Top 25 Contributor
Male
Posts 273

Panther v akci (po rekonstrukci utopeného tanku):

Top 75 Contributor
Posts 32

netušíte kdy to má vyjít?:-)

Top 10 Contributor
Posts 694

Naplanovan dalsi update "za mesic" (doufam ze to nebude zas tak moc odsunuty).

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/11610-beta-06x-07-update/

Nejdulezitejsi zmena:
- Removed dog squeals when driving over dog booth. :)

Top 25 Contributor
Posts 306

Nevím jestli se mi to jen nezdá, ale připadá mi, že jezdí daleko méně IS7 a dalších těžkých tanků. Zřejmě lidi přešli na tanky co jim také vydělají nějakou tu zlatku.

Top 10 Contributor
Posts 694

Nedavno predelavali trosku vybirani tanku do hry tak se to mozna projevilo (viz tabulka co s cim vlastne muzete potkat). Jinak hodne lidi tezky tanky zkouseli po wipu a vraceji se k tomu co jim jde. A IS7 je zvlastni pripad - zahazuje se a vraci zpet k IS4 :)

Top 25 Contributor
Posts 182

Já jezdím hlavně v Pantheru. Opravy tanku nejsou zas tak levný, ale náboje stojí jen 252, takže můžu střílet o 106 Big Smile.

Top 75 Contributor
Posts 30

Pánové !!! TOTO jsem teď našel ... já již tanky nehraji, ale na MMORPG dávají klíč k tanku zdarma (nějaký premium asi) ... zde je odkaz:

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/226/World-of-Tanks-Valentine-Closed-Beta-Tank-Giveaway.html

Tohoto času mají cca 9000 klíčů k dispozici tak šupem ať taky nějaký dostanete :))))

Pa ...

Page 4 of 10 (140 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6 Next > ... Last » | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi