MYTH
The Legendary Warriors

Borderlands

rated by 0 users
This post has 5 Replies | 0 Followers

Top 10 Contributor
Posts 1 062
bezi Posted: po, VII 5 2010 18:45

po dlhej dobe slusne FPS... aj ked moj starucky komp ledva stiha...

ma este niekto kupene ? dame coop particku po nete?

bezi
mortis ante revivisco

Top 25 Contributor
Male
Posts 169

Dlouho pred vydanim jsem se tesil, vsechny ingredience vypadaly lakave, recenze vynikajici, z meho pohledu ale nakonec dort navaril pejsek s kocickou. Prilis silne RPG prvky a z Cellshade grafiky mi sly oci sejdrem. Na RPG zase prilis plytky pribeh. Porovnavani statistik zilionu zbrani me nebere.

Multiplayer je kazdopadne zabavnejsi, nez singl, ale ma to jedno ale... prekvapive je tim ale prilis dlouha hraci doba. Dnesni hra pro vice hracu musi byt postavena tak, aby bylo mozne se libovolne pripojovat a odpojovat. Postavy hracu musi mit priblizne stejny level a musi proto postupovat spolu, ukocirovat spolecnou hru byva ale pro zamestane lidi temer nemozne, bohuzel. (Tohle jsem chtel napsat drive, nez jsi si to koupil, nedostal jsem se ale k PC).

To co jsem napsal ale neznamena, ze to takto musi pripadat kazdemu a to co vidim jako zapor muze jiny vnimat jako klad. Borderlands ma vyborne vyresenou smrt, strelba z nekterych zbrani je pozitek a za 8 Ecek je to rozhodne dobra koupe.

Top 10 Contributor
Posts 1 062

moj hlavny dovod ktory zavazil bol vsade vychvalovany coop mod a na ten som hlavne zvedavy, vyskusame a spravime si vlastny nazor... keby to nebolo v zlave tak to urcite neberiem :)

co sa fyziky (prostredia aj zbrani) tyka ta hra je na tom celkom biedne... postava sa zesekava, nevie prejst cez male hrbolceky... jasne headshoty su v 80% pripadov mino alebo len obycajny zasah co ma teda sakra stve a to som si koli tomu aj asistenciu mierenie vypol.. casto krat strielam a nic, niekde je nejaka neviditelna prekazka.... dost to kazi dojem z hry...

co sa cartoon grafiky tyka, obcas lezie na nervy obcas to vyzera upne skvele pasuje...

velmi velke minus je skreckovanie vybavenie na lvl 15 postavu treba nasukat level 15 zbrane a podobne, zbrane z nizsich levelo velmi ryhlo stracaju ucinnost na nove potvory...

bezi
mortis ante revivisco

Top 10 Contributor
Posts 1 062

tak do 15 levelu to bolo dost tazke a obcas nezazivne ale od 15 hore ked uz mam auto je to ovela zabavneisie...

podobne od 15 hore uz nie je tak citit rozdiel levelov a kludne zabijam aj zo zbranou o 5 levelov nizsie, skoda ze to nie je vyvazenejsie aj na nizsich leveloch...

bosovia (zvycajne na konci questu alebo retaze questov)  - len jedno slovo - uchylacina :) alebo mozno tri: uchylacina na n-tu...

bezi
mortis ante revivisco

Top 25 Contributor
Male
Posts 273

Počkej až budeš na The Zombie Island of Dr. Ned. Tam si užiješ.

Top 10 Contributor
Posts 1 062
bezi replied on ne, VII 11 2010 23:10

multiplayer je celkovo celkom slusna zabava a rozhodne tazsi ako single... zatial sme to hrali len v 2 hracoch... raz to ide hladko hned na to sakra tazko a stale dokola... raz hore raz dole podla toho ako parta stiha vylepsovat vybavenie... taka nevyvazenost trochu kazi dojem z hry ale zase na druhu stranu treba viacej spekulovat a davat si pozor a postavu robit na timovu hru co je trochu ina sada skilob ako pre singl...

obcas to laguje co je zle ako v kazdej strielacke... obcas zblbne fyzika (alebo je to lag) ze je postava zaseknuta a nevie pohnut ...

zatial netusiim ako sa to hra pri rozdielnych leveloch kedze sme si na tu hru spravili nove postavy...

bezi
mortis ante revivisco

Page 1 of 1 (6 items) | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi