heh no jo diskuzi jsem nějak nečetl
jsem zvědavej jestli to fakt v pátek vydaj a doufám, že když jo tak bude nějakej prepatch, stahovat přes klienta to bude o nervy.... už se těšim až bude stát 50 lidí v nějaký ruinách a snažit se první pullnout nějakýho moba
zatím je všude nějaký podezřelý ticho... snad nám to neodloží
Stajos - Gilmor - Damiena - Eruner - Leontina - Gorgy - Optimos - Melyan
ticho teda je hodne velky, spousta lidi do posledni chvile cekala, ze by mohl byt i v EU head start a CM nejsou ani schopni napsat, ze proste nebude. Asi maji hodne prace s lokalizaci do DE a FR, ale i tak by aspon mohli vypustit info, kdy budou servery down apod.
Amici prepatch nemaji, ale pri minulym updatu CM prekvapili, treba se dockame i tentokrat....
Markorn: Pekná stránka asi sa tam zaregistrujem :) Predsa malo by sa vedieť aj o nás na tých stránkach.
Pekná stránka asi sa tam zaregistrujem :) Predsa malo by sa vedieť aj o nás na tých stránkach.
Damiena: heh no jo diskuzi jsem nějak nečetl jsem zvědavej jestli to fakt v pátek vydaj a doufám, že když jo tak bude nějakej prepatch, stahovat přes klienta to bude o nervy.... už se těšim až bude stát 50 lidí v nějaký ruinách a snažit se první pullnout nějakýho moba zatím je všude nějaký podezřelý ticho... snad nám to neodloží
tak to tam budem asi už dva :) ale stejně mám neblahý tušení že to bude až za týden... snad mě překvapí
Release notes su uz vonku.. happy reading!
link
prave ted (7.9. 19.00) probiha devchat: http://lotro.warcry.com/global/chat/javachat.php
v pristim updatu bude instance cluster s novym raidem, juchuu
edit: asi nejdulezitejsi informace, ktera tam padla: budou odstranovat radianci
Však som vám to hovoril , že bude v Raid na podzim, už to tvrdím vyše mesiaca , to ma nik nepočúva ?:))
Odstranění radiance je opravdu zklamání. Kdyby radši zapracovali na tom, jak jí nespojovat s armorem...
Ono v tom nejaký háčik bude , neboj :)) Veľká časť lotro komunity sa teší že odpadne radiance , ale určite to nevrátia na SOA. Toť môj názor. Uvidíme jak budú prichádzať nové správy od vývojáru . Možno nás prekvapia , že budeme všetci spokojný :P
Zklamani? Radiance je nejvetsi nesmysl jaky prisel s MoM. Jeste horsi je ze je spojeny s nejakou casti vybaveni a tim jsou ostatni uplne nezajimavy. Ano mohlo se udelat ze radiance bude nejaky pasivni skill (nejlepe pro kazdou instanci zvlast misto takhle obecne jednotny), pokud by to furt chteli pouzivat jako omezeni vstupu do instance, ale odstaneni radiance je krok spravnym smerem (pro nektery mozna krok zpet k SoA). Snad bude mit smysl vyrabet armor (jeste nejakou podobnou zmenu na zbrane by to chtelo).
Tady míšou Codemasters, že update bude dnes během dne..http://community.codemasters.com/forum/lotro-free-play-discussion-1330/423232-cm-can-you-provide-us-some-info-19.html
Je to někde dole....
Ne update jako "update", ale že dá večer vědět, jak to vypadá .
If the healer dies it's the tank's fault.If the tank dies it's the healer's fault.If the dps dies it's their own fault.
Pravda, to mi nějak nedošlo...omg wtf lol
Tak až příště http://ht.ly/2B43n.