MYTH
The Legendary Warriors

Defrag tool pro LOTRO

rated by 0 users
This post has 9 Replies | 3 Followers

Top 10 Contributor
Posts 503
Funda Posted: so, II 6 2010 19:00

Mrkněte na tenhle prográmek: http://na6.salesforce.com/_ui/selfservice/pkb/PublicKnowledgeSolution/d?orgId=00D80000000L4s5&id=50180000000QGhY 

Je to přímo od Turbine a má to defragmentovat lotro dat soubory, což by mělo do jisté míry urychlit loadovací časy a odstranit škubání hry. Funguje to i pto EU verzi. Na US i EU fóru jsou k tomu thready a ohlasy jsou vesměs pozitivní.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 066

mozem to len doporucit , vyskusal som a lotro citelne "zosviznelo" Yes

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 25 Contributor
Posts 203

potvrdzujem, funguje to pjekne... nacitavanie do middle earth sa vyrazne zrychlilo

Top 25 Contributor
Male
Posts 271

tiez sa mi znizil čas z cca 4min na 45sekund takze vrelo odporučam

btw. netreba sa drzat navodu (cez "cmd") ... stačí exe subor (radšej všetky) nahodit do main folderu a spustit to "klasicky" stade...trva to cca 50min

pepino
Top 200 Contributor
Posts 3

link uz nefunguje, moze mi to niekto preposlat ak sa da,

diky

Top 75 Contributor
Posts 45

heh jeste ze si sem napsal,hned mi ten clanek vyskocil a uz jsem nasel i novou verzi :P Lotro defrag suite 1.2

Top 10 Contributor
Posts 503

byt vama, tak to nepouzivam, pokud vim, tak to po nejakym updatu zacalo poskozovat soubory a hra se pak nedala spustit

Top 75 Contributor
Posts 45

me to funguje v pohode a dokonce mi to i trosku pomohlo... anebo si to jen nampouvam :D ale kazdopadne to nic neposkodilo :)

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 066

Funda:

byt vama, tak to nepouzivam, pokud vim, tak to po nejakym updatu zacalo poskozovat soubory a hra se pak nedala spustit

to robila predchodzia verzia , tato uz je opravena a funguje korektne

Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO :  Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea

Top 10 Contributor
Posts 503

aha, good to know. Jen se dívám, že ta oprava spočívá v tom, že hig-res grafický soubory to přeskakuje, přitom právě v jejich defragmentaci byla největší účinnost. Vyzkouším a uvidím...

Page 1 of 1 (10 items) | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi