MYTH
The Legendary Warriors

StarTrek - beta

This post has 20 Replies | 2 Followers

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

No podla tych poznamok sa naozaj zda ze chlapci makaju. Ked za clovek pozrie na verziu hry, tak to co vcul frcime sa stale tvari ako build z 8.1. (hoci uz mame myslim verziu 23).

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

Ako oddychovka si myslim ze to bude fajn. Este uvidim ci predsa len nedam lifetime subscription, skor preto aby som Cryptic podporil, nez preto ze by som to isiel hrat na trvalo.

Mi to trocha pripomina tie lodicky, co hraval RimmerCZ, neviem ako sa to volalo. Ale take trocha komplikovanejsie.

Top 25 Contributor
Posts 315

Mít ty peníze tak bych si lifetime koupil taky. Už třeba proto, že Startreku fandím. A taky mi vyhovují spíše kratší mise.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

No tak tu mame skoro 800MB patch. signatura naznacuje ze build je z 19.1., cize este je teply Wink

Top 25 Contributor
Posts 315

Seznam změn je pěkně dlouhý. Rěkl bych, že nám posílili štíty. Včera jsem si připadal nějak nezničitelný a celou dobu lítal v modu primární energie do zbraní. Nebo všem potvorám oslabili zbraně. Ale možná je to jen způsob, jak nám umožnit rychleji postoupit, když zrušili level cap 16.

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 000

No ja som si ako neznicitelny nepripadal - dva klingonske battleshipy + eskorta 3x Bird of Prey a kazdu z 5tich skupiniek som robil pol hodinu...

Page 2 of 2 (21 items) < Previous 1 2 | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi