MYTH
The Legendary Warriors

niečo na pobavenie zo sveta Lotr

rated by 0 users
This post has 202 Replies | 16 Followers

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 780

Anadur:

http://lux-hdro.de/hdro-live-imladris.php

US - Imladris. Server otvoreny s F2P. Denne dosahuje aj 3500+ ludi online okolo polnoci nasho casu aj 1000+ cize tento server ako dobry pre EU aj US. V akomkolvek case je online cez 1000 ludi. Nato ze tento server bol otvoreny s F2P. Tak dosahuje rekordne pocty nez akokolvek iny server za celu posobnost lotro

Bol som tam a mozem povedat

TH o 14H: 105 ludi

Shire: o 14H: 98

Bree o 14H: 150+

Celondim o 14H: 99

ostatne lokacie som necekoval. Ale pracuje sa na tom :)

nepochopil som načo testuješ a cekujes iné servery :P   no 3500 ľudi mi prijde málo, ak ma lotro "zevraj " cez 300K hracov , tak  je server imladris asi je najmenej pocetny pak

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Swtor - Xiaan  Sith Sorcerer 50 lvl

Top 10 Contributor
Posts 673

tak na snowbourne v primetime nemas ani 1000 obcas to prekroci hranicu 1000 ludi co pozeram :)

A cekujem to preto lebo uz vysse tyzdna tam hram a prezivam hracsky orgazmus, hrac kde sa pozries. Stale niekde dakto je. Proste nuda na snowbourne tak zabijam cas inde :)

a tych 300k Beriem z rezerov urcite do toho je zaratany aj Rusky Lotro, a Cinsky Lotro

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 780

pockaj pockaj, vsak vecer mas 800 ludi iba na globallff, a to ma zapnuté male percento hracov, tak mi nehovor , ze mame vecer na snowbourne 1000 ludi :P

mas nejaké čudné počitadlo :D pekne pekne , ty sa flakas na low altikovi a nám chybaju burgové na raidy :D píšem si ťa :P

Lotro - Soryan minstrel 75 lvl , Markoras captain 75 lvl , Markorn champík 75 lvl  ,atď atď

Top 10 Contributor
Posts 673

Kludne :D ja sa vratim ...

A altika mam tam preto lebo nemam tam ziaden char a nie som "dotovany" high levelom :) cize som zatial zavisly sam na sebe

Top 75 Contributor
Posts 45

:D:D:D:D povedený a bohužel pravdivý :/ :D

Top 10 Contributor
Posts 673

Warner Bros. Licenses Korean Developer to Create Lord of the Rings and Batman-related MMOs

http://news.mmosite.com/content/a/2012-01-20/a_lord_of_the_rings_and_a_batman_related_mmo_will_be_developed_by_korean_developer.shtml

prekvapenie :D

Top 10 Contributor
Male
Posts 1 780

joo bude to iné jak od Turbíny :))

Page 14 of 14 (203 items) « First ... < Previous 10 11 12 13 14 | RSS
(c) 1998-2009 MYTH.bezi