Ahoj,
uz dlhsie hravam GW, ale ma akosi prestal bavit lebo som vsetko prebehol a prequestoval co sa dalo a prakticky so vsetkymi 10 profesiami. Rozmyslal som nad kupou LOTRO + Mines, chcel by som kupit Lifetime subscription, najlepsie co najlacnejsie :-) , neviete mi poradit, pripadne pomoct ako mam postupovat ?
Na http://www.lotro-europe.com/buynow.php sa nijaka Lifetime nenachadza,
na nejakych starsich clankoch som nasiel ze Lifetime je za 199 usd a je dostupna, iba pokial je niekto founder ci ako. ale tiez som nenasiel ze kde ju kupit :-(
Chcel by som skusit toto lebo Tolkienov svet ma naozaj velmi bavi, (WoW som skusal 2 mesiace a je to skutocne nuda, aspon pre mna - mozem dohodnut vymenu WoW accountu (WoW + BCrusade) za Lotro account na ktory by som mohol dokupit ten Lifetime
po spatnych skusenostiach s "pokutnymi cz-sk" dodavatelme ta odporucim pramo k zdroju na codemasters eshop
lifetime sa da pokial viem kupit az po zakupeni krabice
Tallrian, Hassasin, Financ, Mudrlantos - LOTRO : Photontroper - Planetside : Pietra De Tallrian - Pirates of the Burning Sea
Ked si kupis Moriu special edition (cize najdrahsiu moznost) za 50 libier - najdes v tej krabici komplet vsetko cize Shadows of angmar + moriu datadisk + zlavu na lifetime
ale s tou zlavou na lifetime nie som si stopercent isty
v zasade vsak lifetime si moze kupit kazdy hrac priamo cez codemasters account ktory si musis vytvorit ak chces hrat. Tam potom taku moznost uvidis. Ten life time sa neda kupit priamo s hrou, preto si tam ziadny lifetime nevidel. Najskor si kupis hru, verziu ktora ti vyhovuje alebo na ktoru mas bubaky zalozis ucet a potom sa rozhodnes ci si kupis lifetime alebo budes platit mesacne.
Vdaka vsetkym za odpovede, uz som si kupil Lifetime bez morie za 150usd :-) ak hravate niekde tak napiste na akom serveri, rad sa pridam trebars aj do vasej skupiny (len som uplny newbie)
server snowbourn
http://community.myth.sk/forums/t/622.aspx
wlcina: Vdaka vsetkym za odpovede, uz som si kupil Lifetime bez morie za 150usd :-) ak hravate niekde tak napiste na akom serveri, rad sa pridam trebars aj do vasej skupiny (len som uplny newbie)
ze si novacik vobec nevadi aj my sme zacinali