Mam zatial spravenych 14 map z 34 ale je to o drzku.
Obcas sa vyskytne taky druh nesmrtelneho Priesta, ktoreho nie je mozne zlozit lebo sa vylieci v klidku sam a este k tomu lieci aj ostatnych a to nehovorim o bossovi ale o obycajnej 26tke.
Bosovia su problem hlavne ak su elementalisti a clovek si nezapichne spravne vlajocky a aj vtedy vie polka party lahnut za par sekund, casto aj cela. Vcera som dostaval za 520, moj max zivot je nastastie 580 ale rozhodne ma Mo nedolazali udrzat nazive.
Henchcmeni a Herovia su samostatne kapitola, kazdy pozna hrdinskeho Dunkora. Ale vera som sa pobavil ked mi traja monkovia odbehli ozivit tu istu postavu a nikoho neozivili, vlajocky ignorovali a jeden sa uz nestihol vratit [:'(]
Ae co ma celkom nastvalo uz viackrat ze obcas ak ma cela parta -60% tak nefunguje resurect a da sa len do Outpostu vratit, ale obcas si mozem kludne aj 50x zomriet a resurect ide zakazdym.
Postihy klesaju Herom a Henchmenom len polovycnym tempom oproti hracom, co v solo pripade moc hre nepomaha. S postihom -30% sa vacsinou da v pohode hrat a kludne aj 2x to dostat spat na 0% alebo aj do plusu.
Potvorky su bezne tam kde som 24 na NM a 26 na HM, takze skoro ziadny rozdiel, Problem su hlavne bosi 30 a patrolujuce skupinky s tendenciou sa zlievat uprostred boja. Obsas sa vyskytnu zazracne skupinky co vedia zlozit celu partu za par sekund a vacsinoou ani netusim co sa stalo.
Rozhodne by to chcelo dvoch ludi a dobre vybavenych Herov, solo je to o nervy, zvlast ak clivek drti mapu 3 hodiny len preto aby ho potom vratilo do outpostu alebo stretol nesmrtelneho Priesta.
Takmer nepouzivam prostridny na znizovanie death penalty, ale asi by sommal zacat ak mi parta klesne pod 50%...
bezimortis ante revivisco
heh zda sa ze aplikovanie nasledovnej finty sa stava sucastou kazdej mapy kde su Jini a vela fire Ele s resurektami...
obetovat jedneho Hera co este nema postih 60% a flagnut ho pri resurekte aby zvysok party mohol zomriet nechutne ale ucinne ale treba mat taku partu ktora dokaze zabit jenu potvoru velmi rychlo a potom potom su uz aj tak vstci mrtvy [:'(]
presiel som si vseli a ostavaju mi uz len 2 mapy - totalna sialenost jedna aj druha...
Poisoned Outcrops - celu mapu som ako tak zvladol... prvy Powersotne of Courage zhltol prvy Ele boss...
... a uplne na koniec prisla chutovka druhy Ele boss zo svojou ochankou...
mam som +10% sundal som jednu potvoru a mal som -30% aby som sundal dalsiu bol nutny Powerstone of Courage na likvicaciu bonusu lebo zivotnost party s postihom -60% ne tak 10 sekund a na sundanie optvory traba tak minutu...
sundal som 2 potvory zo 4 a ostal som s postihom -60% a ziadnou sancom niekomu vyraznejsie ublizit :(
po skoro 6 hodinach vanquishovanie tejto mapy ked som uz nemal Powersotne of courage som tuto mapu musel vzdat :(